Obchod

Reolink Ip Kamery Nastavit 8ch PoE NVR & 5MP Bezpečnostní Kamera Venkovní Dome Kamera, HD Video audio Surveillance Kit RLK8-520D4 0 thumb
Reolink Ip Kamery Nastavit 8ch PoE NVR & 5MP Bezpečnostní Kamera Venkovní Dome Kamera, HD Video audio Surveillance Kit RLK8-520D4 1 thumb
Reolink Ip Kamery Nastavit 8ch PoE NVR & 5MP Bezpečnostní Kamera Venkovní Dome Kamera, HD Video audio Surveillance Kit RLK8-520D4 2 thumb
Reolink Ip Kamery Nastavit 8ch PoE NVR & 5MP Bezpečnostní Kamera Venkovní Dome Kamera, HD Video audio Surveillance Kit RLK8-520D4 3 thumb
Reolink Ip Kamery Nastavit 8ch PoE NVR & 5MP Bezpečnostní Kamera Venkovní Dome Kamera, HD Video audio Surveillance Kit RLK8-520D4 4 thumb
Reolink Ip Kamery Nastavit 8ch PoE NVR & 5MP Bezpečnostní Kamera Venkovní Dome Kamera, HD Video audio Surveillance Kit RLK8-520D4 5 thumb

Reolink Ip Kamery Nastavit 8ch PoE NVR & 5MP Bezpečnostní Kamera Venkovní Dome Kamera, HD Video audio Surveillance Kit RLK8-520D4

11 485.44 Kč 9 762.60 Kč

Štítky: ochrany bezpečnostní kamery, poe splitter, fotoaparát reolink, anran nvr, 2 cctv kamery, bezpečnostní systém kit, poe, reolink, earphon, reolink nastavit, nvr.

  • - Kód: w9965
  • - Skladem
  • Kategorie: Video Dohled

Objednávky z DE, UK skladu může dostat fakturu s DPH.Prosím, kontaktujte nás, pokud budete potřebovat.

Aplikovat na Více Příležitostech

RLK8-520D4

Super HD 5 Megapixelů Vysoké Rozlišení

Jako jeden z nejlepších domácí/obchodní bezpečnostní systémy, RLK8-520D4 NVR bezpečnostní systém zaznamenává videa v reálném čase na všechny kanály v 5MP s vysokým rozlišením, mnohem jasnější než 1080p a 720p.Všechny kamery poskytují neuvěřitelně jasný a ostrý obraz v reálném barva, která umožňuje vidět všechny předměty velmi jasně.

Až do 30 m noční vidění

18pcs infračervené Led diody a pokročilé INFRAČERVENÉ technologie, aby Reolink RLC-520 vynikající noční vidění bezpečnostní kamery, takže můžete vidět všechny události jasně i ve tmě.S dlouhou noční vidění vzdálenost až 100 metrů, můžete přesně identifikovat lidi přítomné v akci, prostřednictvím videí pořízených RLC-520 video kamery.

24/7 Nahrávání a Sledování

Tento 8CH 5MP PoE NVR bezpečnostní kamerový systém podporuje simultánní živé krmivo a 24/7 nahrávání pro všechny kamery.RLC-520 bezpečnostní IP kamera nemůže nahrávat pouze jen motion klipy, ale také každou minutu, co se stalo.Když něco abnormálního je detekován, budete se dostat oznámení okamžitě.Budete nikdy nic nezmeškáte.

Re-nainstalován HDD můžete Změnit, aby Více Úložného prostoru

RLK8-520D4 je s re-nainstalován 2TB HDD.Pokud chcete ještě větší úložiště, můžete změnit 2TB HDD až 4 TB, také můžete připojit další 4TB externí HDD NVR rozšířit jeho skladování.

PoE – Snadné Nastavení, Dokonce i pro Začátečníky

Skutečné plug and play bezpečnostní systém!Je funkce PoE (Power over Ethernet), s jeden síťový kabel pro připojení jednotlivých IP kamer do NVR jak pro napájení a přenos video signálů.Snadné zapojení – kabelový proces nemůže být jednodušší pro KUTILY a začátečníky.

Vzdálené Prohlížení, Kdykoliv a odkudkoliv

Bez ohledu na to, kde jste, můžete vzdáleně přistupovat k fotoaparátu, aby viděli, live streaming a zůstat ve spojení.Vzdáleně zobrazit kamery pomocí: zdarma Reolink Aplikace na vašem mobilním zařízení, zdarma Reolink Klienta na vašem počítači, IE webový prohlížeč.

Zaměřit se na Oblasti, Které Záleží

Můžete označit příslušné oblasti pro detekci pohybu osvobodit se od falešných poplachů.Když někdy detekci pohybu se spustí, budete dostávat okamžitá upozornění e-mailem s fotkami a APLIKACE alarm tlačil tak, že příslušná opatření budou přijata.

Smart Motion Upozornění

Tento 5MP bezpečnostní kamera může detekovat pohyb a upozorní vás okamžitě prostřednictvím oznámení push, e-maily, upozornění nebo bzučák.Můžete přizpůsobit všechny druhy upozornění, aby se vešly vaše potřeby.

Nastavení Detekce Pohybu, a Rozvrh pro NVR

Detekce pohybu na Nvr je povoleno celou dobu ve výchozím nastavení, uživatelé mohou naplánovat, kdy detekce pohybu bude fungovat a když ne podle skutečné potřeby!

Přehrávání videa -- Připomeňme si Události a Okamžiky

Přehrávání funkce tohoto Reolink RLK8-520D4 umožňuje, abyste věděli, celé události. · Replay významné důkazy, nebo vtipné video záznamy. · 4-kanálové souběžné přehrávání · Můžete rychle vyhledat jakékoliv události, která se stala kdykoliv. · Časovač osa design v rámci rozdělené obrazovky dělá to výhodné pro vás, aby se svobodně vrátit do různých dnů, hodin, minut nebo vidět události, které jste vynechal.

Práce s Reolink Wi-fi Fotoaparát

RLN8-410 může dokonale fungovat s Reolink PoE kameru pro 24/7 nahrávání, detekce pohybu, živé zobrazení, přehrávání a další funkce.A to také podporuje práci s Reolink wi-fi fotoaparát, pokud jsou ve stejné síti LAN.

Perfektní Vodotěsné Venkovní Bezpečnostní Kamera

Hliníkové tělo, aby Reolink RLC-520 PoE ip kamera vodotěsné (IP66) a umožňuje venkovní použití.Reolink RLC-520 venkovní dome IP kamera funguje perfektně a to jak uvnitř i vně vašeho domu, a to i v nepříznivých povětrnostních podmínkách.

Aktualizace Firmwaru Zdarma

Zdarma Reolink aktualizace firmwaru pomáhá vaše kamera/NVR držet krok s aktuální funkcí, stejně jako stanovení nějaké chyby nebo závady.


  • Značka: reolink
  • Noční Vidění Vzdálenost: až do 30m
  • KS Kamera,: 4ks
  • Původ: KN(Původu)
  • NVR Napájení: 48V
  • Usnesení: 2560*1920(5,0 Megapixelů)
  • Délka Kabelu: 18m
  • TV Systém: PAL
  • Číslo Modelu: RLK8-520D4-5MP
  • Systém: PAL/NTSC
  • Vzdálené Prohlížení A Přehrávání: Internet Explorer, iPhone, Android, Windows, Mac OS
  • kamera napájení: NVR PoE Síťové Porty
  • Vstup Kamery: Reolink PoE IP Kamera x 8
  • Skladování: Pre-nainstalovány 2TB HDD(podpora až 4TB)
  • Nahrávání Snímků Za Sekundu: PAL
  • Model NE.: RLK8-520D4-5MP
  • Video Vstup: 8 Kanál
  • Certifikace: CE



Recenze

Juliolema
2020-12-23
5/5
Items came quickly and in great condition. excellent purchase.
Pavellut6
2020-11-09
5/5
Cameras chic I order 2 times from this seller. The seller did everything well packed and sent.
Valya1987
2020-12-31
5/5
Nice system. I plan to add two 810A 4k cameras when they are available. I can confirm that this item is the complete kit. The product listing did not state if the cables and accessories were included. They are. Four long cheap ethernet runs (didn't measure), HDMI, etc. Everything in he standard 4 cam NVR on the Reolink site. Cameras are listed as RLC-520. I received D500, which I believe is the same or very similar.