Obchod

2500W Indukční Ohřívač vysokofrekvenční Indukční Ohřev Stroj, Kov, Tavící Pece + Kelímek+napájení 0 thumb
2500W Indukční Ohřívač vysokofrekvenční Indukční Ohřev Stroj, Kov, Tavící Pece + Kelímek+napájení 1 thumb
2500W Indukční Ohřívač vysokofrekvenční Indukční Ohřev Stroj, Kov, Tavící Pece + Kelímek+napájení 2 thumb
2500W Indukční Ohřívač vysokofrekvenční Indukční Ohřev Stroj, Kov, Tavící Pece + Kelímek+napájení 3 thumb
2500W Indukční Ohřívač vysokofrekvenční Indukční Ohřev Stroj, Kov, Tavící Pece + Kelímek+napájení 4 thumb
2500W Indukční Ohřívač vysokofrekvenční Indukční Ohřev Stroj, Kov, Tavící Pece + Kelímek+napájení 5 thumb

2500W Indukční Ohřívač vysokofrekvenční Indukční Ohřev Stroj, Kov, Tavící Pece + Kelímek+napájení

7 100.22 Kč 5 396.17 Kč

Štítky: mini ductor, teplo indukční stroj, zvs driver hv, cívky zvs, ih indukční ohřívač, zvs mini, prodej vysokofrekvenční indukční ohřev stroj, mini elektrické tavicí pece, dveře pece, dlaždice.

  • - Kód: w8503
  • - Skladem
  • Kategorie: Obráběcí Stroje A Příslušenství

2500W Indukční Ohřívač vysokofrekvenční Indukční Ohřev Stroj, Kov, Tavící Pece + topení cívky+Kelímek

Parametry Výrobku:

Velikost: 268*170*110 (mm) Pracovní napětí: DC48V Maximální pracovní napětí: 48V Maximální pracovní výkon: 2500W Maximální pracovní proud: 50A Vnitřní průměr topení kroužek: 60 mm Hmotnost: 3KG

Balení seznam:

Integrovaná indukční ohřev stroj*1ks Měděné trubky*1ks Kelímek*1ks Napájení*1ks

Popis produktu:

1. Přijmout integrovaný montážní design, integrovat odvod tepla, vodní chlazení, ochrana proti přetížení, nedostatek vody ochrana a výkon detekce v jednom, snadné použití, žádné další kabely, je nutné, a musí být pouze připojen k napájení; 2. Real-time digital power meter zobrazuje parametry, jako jsou napětí, proud a výkon, aby se zabránilo přetížení; 3. 120*120 ventilátor chlazení na vrcholu fouká teplo rozptýlí teplo a odvod tepla efekt je vynikající; 4. Tam je rukojeť na horní, které je vhodné pro přepravu a pohyb; 5. Odnímatelné topné prsten je snadno nahradit; 6. Základní deska kapacitní displej teploty.

Použijte kroky:

1. Ujistěte se, že hlavní vypínač je vypnutý! Upevněte topný kroužek na topení prsten rozhraní s 17mm klíčem; 2. Připojte externí vodní potrubí do předem připravené studené vody. Pokud používáte oběhové vody, musíte použít více než 20L vody; 3. Vložte DC12V napájení do DC12V vstupní port, zapnout napájení 12V, a vidět, že ventilátor a vodní čerpadlo jsou funkční, napájení měřiče elektrické energie, a indikátor budíku se rozsvítí; 4. Připojte napájecí zdroj DC48V podle schéma zapojení, zapojte AC 220V napájení a počkejte asi deset sekund pro napájení výstup stabilně; 5. Stiskněte hlavní vypínač a vidět, že napájecí napětí terminálu je o 48V; 6. Stiskněte střední "M" tlačítko na pravé straně měřiče napájení reset power meter 7. Stiskněte tlačítko reset a vidět, že červená alarm kontrolka zhasne. Pokud červené poplašné světlo stále svítí, zkontrolujte, zda je vodní chlazení je normální, nebo zda DC48V napájení je výstup normálně. Pokud výše uvedené dvě normálně pracovat, stiskněte znovu rychle, dokud se červený poplach, Až kontrolka zhasne 8. Po stisknutí topení tlačítko, stroj začne zahřívat, a zelený indikátor topení svítí a power meter zobrazí aktuální topný výkon v reálném čase 9. Po použití stiskněte tlačítko reset pro vypnutí topení, zelené tepla zhasne, vypněte hlavní vypínač, vytáhněte vytápěného objektu v topném okruhu (kelímek musí být první), počkejte, vodní čerpadlo, ventilátor pokračovat v práci pro více než 30 sekund před vypnutím napájení 12V.

Opatření pro použití:

1. No-load power-on není dovoleno za žádných okolností (bez zatížení znamená, že výstupní port není připojen k žádné zatížení), a topení cívky musí být připojen k napájení. Jakmile je zapnuto napájení, deska bude vydávat vysokofrekvenční Zvuk, který způsobuje MOS tube být zcela poškozen a nemůže být opraven; 2. Musí používat DC48V 50A napájení, zakázat používání střídavého proudu; 3. Červená napájení vstupní svorka je kladný pól a černý je záporný pól. Ne reverzní připojení! 4 neblokujte přívod vzduchu chladicího ventilátoru během práce pro zajištění běžného chlazení vzduchem; 5. Vodní chlazení musí být použita při práci. Doporučuje se použití studené vody pro vstup a teplá voda přímo do kanalizace. 6. Vnější teplota se zobrazuje na wattmetru je teplota desky kondenzátoru. Jakmile to překročí 65 stupňů Celsia, budete muset nechat stroj zbytek. 7. Buď vzduch-chlazené nebo vody-chlazené nefunguje, musíte přestat používat a obraťte se na prodejce, aby to vyřešit.


  • Moc: 2500W
  • Certifikace: NIC
  • Číslo Modelu: DT-ZVS 2500W
  • Název produktu: 2,5 KW indukční ohřev stroj
  • Velikost: 268*170*110 mm
  • Původ: KN(Původu)
  • Napětí: DC48V 50A
  • Vnitřní průměr topného kruhu: 60mm