Obchod

Velkoobchod 10pcs Zlaté Rutilated Quartz ovál CAB KABOŠON 25x18x6mm 0 thumb
Velkoobchod 10pcs Zlaté Rutilated Quartz ovál CAB KABOŠON 25x18x6mm 1 thumb
Velkoobchod 10pcs Zlaté Rutilated Quartz ovál CAB KABOŠON 25x18x6mm 2 thumb
Velkoobchod 10pcs Zlaté Rutilated Quartz ovál CAB KABOŠON 25x18x6mm 3 thumb
Velkoobchod 10pcs Zlaté Rutilated Quartz ovál CAB KABOŠON 25x18x6mm 4 thumb
Velkoobchod 10pcs Zlaté Rutilated Quartz ovál CAB KABOŠON 25x18x6mm 5 thumb

Velkoobchod 10pcs Zlaté Rutilated Quartz ovál CAB KABOŠON 25x18x6mm

396.57 Kč 317.21 Kč

Štítky: sklo cabochon kouzlo, Kabošon 25mm, autismus cabochon kouzlo, kabošon sklo, 168 slot, slovo cabochon kouzlo, kabošon diy, kabošon pro vyšívání, jednorožec cabochon kouzlo, cameo cabochon kouzlo.

  • - Kód: w6865
  • - Skladem
  • Kategorie: Šperky Sady A Další

10ks Nádherných Zajímavé Zajímavé Zlaté Rutilated Quartz ovál CAB KABOŠON 25x18x6mm

Jemné nebo móda:Módní

Místo Původu:Guangdong Čína (Pevninská část)

is_customized:Ano

Velikost:25x18x6mm MNOŽSTVÍ:10ks Zákazníci si

Děkujeme vám za zakoupení

1.Pokud vaše celková objednávka nižší než 10 dolarů,budeme posílat China Post Doprava (o 20-40 dny, aby se dospělo);

2.Pokud vaše celková objednávka je 10 dolarů na $200,budeme posílat ePacket a Čína Příspěvek Poštovné (o 20-40 dnů),s informacemi,ale některé země, třeba jít na poštu, aby extrahovat pořadí;

3.Pokud vaše celková objednávka je více než $200 nebo více,budeme poslat DHL,EMS,UPS (o 7 dnů).vybereme dopravy v souladu s klientské oblasti;

4.Pokud nechcete pochopit,prosím, pošlete nám zprávu,odpovíme vám do 24-48 hodin,prosím, pochopit rozdíly v různých zemích.

5.Velikost nebo fit otázky:velikosti jsou ilustrovány s konkrétní měření v podrobné specifikace.Prosím, zkontrolujte, zda specifikace předtím, než si objednáte.Obvykle přípustné rozdíly ve velikosti jsou přibližně 0,5 palce v měření.Pokud zjistíte, velikost výrobky nejsou vhodné,můžete přímo kontaktovat nás.

6.Barevný nesoulad:rozdíly v barvě může být způsobeno tím, že některé další důvody, jako je barva odraz v monitoru,osvětlení,pozadí, ect.Nicméně,pokud si myslíte, že položka obdrželi, je v nesprávné barvy,prosím, kontaktujte nás, abychom zjistili, jestli se vrátit nebo vrátit, je to možné.

7.Příčinou obchod na některé z produktů je nižší než 5 dolarů není poskytnout registrace, pokud budete potřebovat registraci produktu, prosím, kontaktujte nás, aby předtím, já vám pošlu registrační link. Děkuji vám za vaše pochopení a spolupráci. Zpětná Vazba A Kontaktujte Nás

Naše succeess je, závisí na vaší spokojenosti,takže zpětná vazba je pro nás extrémně důležité,prosím post dobrou zpětnou vazbu pro nás, pokud jste spokojeni s naší zboží a služby,budeme dělat, že pro vás také.Děkuji moc!!!

Jsme alaways ocení, a pokusit se péče o naše stálé zákazníky,prosím, dejte nám příležitost vyřešit jakýkoliv problém, který může narušit a zmařit vás.prosím, pošlete nám E-mail nejprve před odjezdem negativní zpětnou vazbu nebo sporu na www.bcw-group.cz,jsme si jisti, že uspokojí s naší odpověď.Pochopení a povzbuzení nás udrží v pohybu vpřed,Děkuji!


  • Kouzla Typu: Další
  • Jemné nebo Móda: Módní
  • Styl: Trendy
  • Kovy Typ: NIC
  • Značka: YUTENG ŠPERKY
  • Původ: KN(Původu)
  • Typ Položky: Kouzlo