Obchod

2ks/lot Nový, Originální Panasonic CR1025 CR 1025 3V Lithiová knoflíková Baterie knoflíkové Baterie 0 thumb

2ks/lot Nový, Originální Panasonic CR1025 CR 1025 3V Lithiová knoflíková Baterie knoflíkové Baterie

93.97 Kč 62.02 Kč

Štítky: čr x creality, box cr 2430, vl 1220 baterie, varta cr1225 3v baterie, 377a baterie baterie, lr66 baterie, vl2020, cr2430 baterie, baterie cr2450, bmg klon.

  • - Kód: w6396
  • - Skladem
  • Kategorie: Baterie

Specifikace: Model: Panasonic CR1025 Stav: 100% Zbrusu Nový Napětí: 3 V Průměr: 10,0 mm Výška: 2,5 mm Chemie: Li-ion Místo Původu: Indonésie Balení: 2ks baterie CR1025 100% originál vyrobený v Indonésii PD: datum výroby je neustále aktualizován Produktu Displej:

Kupující přítel potřebuje, aby věnovaly pozornost

Prosím, ujistěte se, že vybrat ten správný způsob dopravy a přidat správné doručovací adresu, pokud chcete změnit na jiné doručovací adresu, Prosím zanechat masáže pro nás.

1.post letecky: Obvykle položky budou odeslány do 1-3 pracovních dnů po obdržení vaší platby. Může to trvá 10-15 pracovních dnů ( registrovat letecká pošta ), aby přijel vašeho domova či kanceláře.

2.EMS obvykle trvá asi 6 až 13 dnů, Pokud pro vzdálené oblasti, bude to trvat delší dobu, aby se dospělo. Pokud pro kupující?s vlastní důvod. Bude to trochu delší dobu.

3.Společnost DHL. UPS. TNT. Fedex obvykle trvá asi 4-6 dní. Pokud pro vzdálené oblasti, bude to trvat delší dobu, aby se dospělo. Pokud pro kupující?s vlastní důvod. Bude to trochu delší dobu. Návrat Politiky Vážné kupující pouze. Prosím, ujistěte se, že vaše zařízení můžete použít to, než jste nabídku. Všechny prodeje jsou konečné po aukce skončila. Pokud položka je poškozen při příjezdu, musíte nás informovat déle než 72 hodin od převzetí výrobku, nebo jsme schopni vyměnit za vás. Nebudeme odpovědni za jakékoliv fyzické poškození nebo poškození je / jsou výsledkem kupující zneužití. Kupující je zodpovědný zaplatit zpáteční adresou poplatek. Pokud položka je vadný, může to být vyměněny, jednoduše vrátit do 2 týdnů po příjezdu za plnou náhradu, méně všechny přepravní a manipulační poplatky. Všechny výnosy musí být schváleny námi v psaní první a všechny položky se vrátil musí být v původním obalu a v Dobrém stavu. Jinak, návrat bude odmítl, a ŽÁDNÁ NÁHRADA bude provedena.

ČASTÉ DOTAZY

1.Je to celková cena pro váš mobilní telefon? Ano, nabízíme dopravu zdarma. to je celková cena za mobilní telefon. ale cena nezahrnuje vlastní daně. 2 . Co je to záruka s pruduct?

Normálně ven produkt, půl roku nebo jeden rok záruka. 3. Jsem neobdržel mobilní telefon, nebo nejsem spokojen s mobil. co můžu dělat?

Vážení kupující, pomůžeme vám vyřešit problém. Jakýkoliv problém, prosím kontaktujte nás přes www.bcw-group.cz zprávu nebo E-mail. Odpovíme vám váš email do 24 hodin. Kromě státního svátku, Milí přátelé Vaše hodnocení velkým povzbuzením pro nás, jsme vždy trvat na vysoce kvalitní high-speed poplatky odeslat produkty na náš konečný cíl.


  • Nominální Kapacita: 30mah
  • Velikost: 10.0 X 2.5MM
  • Jmenovité Napětí: 3V
  • Číslo Modelu: cr1025
  • Typ Baterie: Li-ion
  • Značka: Panasonic