Obchod

Mijobs pro Mi Band 5 4 3 Popruh Kovový CS Náramek Pro Xiao mi Náramek Hodinky NFC Globální Verze 0 thumb
Mijobs pro Mi Band 5 4 3 Popruh Kovový CS Náramek Pro Xiao mi Náramek Hodinky NFC Globální Verze 1 thumb
Mijobs pro Mi Band 5 4 3 Popruh Kovový CS Náramek Pro Xiao mi Náramek Hodinky NFC Globální Verze 2 thumb
Mijobs pro Mi Band 5 4 3 Popruh Kovový CS Náramek Pro Xiao mi Náramek Hodinky NFC Globální Verze 3 thumb
Mijobs pro Mi Band 5 4 3 Popruh Kovový CS Náramek Pro Xiao mi Náramek Hodinky NFC Globální Verze 4 thumb

Mijobs pro Mi Band 5 4 3 Popruh Kovový CS Náramek Pro Xiao mi Náramek Hodinky NFC Globální Verze

143.68 Kč

Štítky: mi band globální verze 6, cs, xiaomo mi sledujte globální, popruh hodinky, chytrý prsten, hodinky mi 5 globální verze, mi kapela popruh 4 kluci, chytré hodinky, obrázek mi band, ip68.

  • - Kód: w5682
  • - Skladem
  • Kategorie: Nositelné Zařízení

Poznámka: Vážení zákazníci. China post orindary plus, yanwen ecomomy,Corros ecomomy, 4px pro ekonomii je pomalý způsob, potřebuje 1-2 měsíce získat produkty, a ne uprostřed sledování informací. Pokud zákazníci potřebují rychlý způsob dopravy, vyberte www.bcw-group.cz standardní nebo www.bcw-group.cz Saver shipping,E-paket, china post registrované, Singporepost zaregistrovány,HK post registrované ext registrované způsob dopravy. Mijobs pro Mi Band 5 4 3 Popruh Kovový CS Náramek Pro Xiao mi Náramek Hodinky NFC Globální Verze Funkce: 1. Materiál nerezová ocel ,Bezšroubové 2. Na zápěstí nositelné náramek / popruh na zápěstí pro Xiaomi Mi Band 3 Mi band4 Mi band5. 3. Pěkný výměna vybarvit své náramek 4. Snadné a jednoduché použití 5. Vyrobeny z vysoce kvalitní ,ekologické a zdravé 6. Pohodlné na nošení 7. Barva: Černá ,Stříbrná ,Růžové Zlato,zlatá ,Modrá,Fialová (jako obrázky Show) 8. jeho měkké,byly více pohodlné. Tlačítko je stejné jako vaše hodinky. Díra pozice je správná. 9. přijmout multi proces, světlé pokovování nebude slábnout, trvající jako nový produkt 10. Vysoce kvalitní nerezové oceli, je zdravý a bez zápachu, není snadné žloutnou.ne deformované. 11. Lehká a tenká, není těžkopádný pocit. 12. jeho komprese hnětení, odolné a trvanlivé. 13. Řemínek lze upravit přesně a stabilně. 14. cokoliv si zaplavat,běh, zvyklý vypadnout. velmi dokonalý design. Co dostanete? 1. 1x Kovový Náramek pro mi band 3 mi band 4 mi band 5.

Způsob platby: escow/Western Union/Moneygram/TT/Paypal/coinstar doprava: 1. Pro balíčky. my jen loď balíček/DHL/UPS/EMS/TNT/námořní doprava .Pokud nejste spokojeni s naší přepravní službou.vítejte, kontaktujte nás. 2. vaše objednávka bude odesláno do 3 pracovních dnů. 3. možná, že fotky mají trochu barvy rozdíl s aktuální položky. 4. příjem zboží doba může být ovlivněna svátky, události a některé další nejistoty. Pokud se vám nelíbí zdánlivě dlouhá dodací lhůta, prosím, pečlivě přemýšlet, aby nabídku nebo koupit položku. Nechceme se dostat negativní nebo neutrální nebo nízké DSR skóre, protože přepravní doby. Pokud máte speciální požadavek na přepravu dobu, prosím, informujte mě přes zprávu. Mezinárodní cla,daně a poplatky Budeme platit expediční poplatek.Mezinárodní zákazníci možná vztahuje dodatečné dovozní cla,daně a jiné poplatky,poplatky jsou odpovědností zákazníka a musí být zaplaceno po delievery. tyto poplatky jsou mimo naši kontrolu. Poznámka:veškeré daně,cla a dovozní poplatky účtované vaší vlády. Pls kontaktujte svého místního celního pro další informace. Zpětná vazba: Vážíme si všech našich zákazníků po pozitivní zpětnou vazbu a 5 skóre DSR,pokud nejste spokojeni s naší položky, nebo z jiných důvodů. Prosím, kontaktujte nás,budeme se snažit v našich silách vyřešit vaše problémy. Informace o společnosti: ShenZhen Lao Hao Ren Technology CO.,LTD se sídlem na 11. Listopad 2012,které se zaměřují na lepší život internetové společnosti.mezitím se zaměřují na sport,cestování,volný čas jako ekosystém Inovací společnosti. Mezi naše produkty patří příslušenství chytrý telefon, chytré hodinky, doplňky,cyklistické doplňky,sportovní sluchátka, herní sluchátka, venkovní příslušenství. Jsme stále nové Inovace. Naše továrna se rozkládá na ploše 1000 metrů čtverečních a má kolem 100 zaměstnanců. Kromě toho, všechny naše výrobky jsou vyráběny s moderní vybavení a přísné QC postupy s cílem zajistit vysokou kvalitu. Máme vynikající R&D tým, který se může design, módní výrobky a uspokojení poptávky na trhu vhodné pro život,nový život je naše výrobky ideální. Ať více lidí nyní naše výrobky, a získat jednoduchý,chytrý život je náš cíl. Máme partnery z celého světa, Umožňuje vytvořit více pohodlný život ruku v ruce. Vítáni k návštěvě naší společnosti. Vítejte nám dát radu.


  • Aplikace:
  • Materiál:
  • Aplikace Věkové Skupiny: Dospělé
  • Jazyk: anglický
  • Náramek šířka: 16mm
  • Typ: Poutko Na Zápěstí
  • Místo Původu:
  • Barva:
  • Náramek délka: 260 mm
  • Značka:
  • Styl:
  • Služby:
  • Funkce:
  • Zápěstí obvod:
  • Typ Balení:
  • Původ: KN(Původu)
  • Kvalita:



Recenze

Koshey Bessmertnyy
2021-01-19
5/5
The seller almost immediately sent the order. The goods came in 11 days (for my region it is quite fast. It was written that it will come 7 days later). There is a small Luft between the links, but not critical. Looks cool. Recommend.
Pluselena
2021-02-01
5/5
The bracelet is normal, installation through an elastic band, the most important thing is to gently pour them into the bracelet, as it will be in the sock add later.
Mickevichkatenok
2021-01-29
5/5
At first, of course it was not easy to pay such money for the iron, but after receiving the goods, it was pleasantly surprised. A couple of links were removed, a bit of a jump, but I could. Look cool. The clasp of course does not inspire confidence, but this is the first bracelet in my life with such a clasp (before that I did not like watches with such bracelets). Everything is packed perfectly, the bracelet itself in the factory film so as not to scratch. The only thing that is scary is that "gold" will wipe out, as it was with such a chain on the neck, but, it will only show time. It will be worse, so I'll add a review. If you did not add additional feedback, then everything is fine.