Obchod

LANFEI Vysokým Pasem Neoprenové Hubnutí, Kalhoty, Ženy Pasu Trenér Cincher Pás Pot Sauna Kalhotky Kalhoty Bříško Kontrolní Pás Oblek 0 thumb
LANFEI Vysokým Pasem Neoprenové Hubnutí, Kalhoty, Ženy Pasu Trenér Cincher Pás Pot Sauna Kalhotky Kalhoty Bříško Kontrolní Pás Oblek 1 thumb
LANFEI Vysokým Pasem Neoprenové Hubnutí, Kalhoty, Ženy Pasu Trenér Cincher Pás Pot Sauna Kalhotky Kalhoty Bříško Kontrolní Pás Oblek 2 thumb
LANFEI Vysokým Pasem Neoprenové Hubnutí, Kalhoty, Ženy Pasu Trenér Cincher Pás Pot Sauna Kalhotky Kalhoty Bříško Kontrolní Pás Oblek 3 thumb
LANFEI Vysokým Pasem Neoprenové Hubnutí, Kalhoty, Ženy Pasu Trenér Cincher Pás Pot Sauna Kalhotky Kalhoty Bříško Kontrolní Pás Oblek 4 thumb
LANFEI Vysokým Pasem Neoprenové Hubnutí, Kalhoty, Ženy Pasu Trenér Cincher Pás Pot Sauna Kalhotky Kalhoty Bříško Kontrolní Pás Oblek 5 thumb

LANFEI Vysokým Pasem Neoprenové Hubnutí, Kalhoty, Ženy Pasu Trenér Cincher Pás Pot Sauna Kalhotky Kalhoty Bříško Kontrolní Pás Oblek

709.60 Kč 319.30 Kč

Štítky: como kalhoty ženy, esc hubnutí, vana sauna, neopren, d školitelů, shaper, pás slim, sauna oblek ženy, pasu trenér sa, korzet ženy.

  • - Kód: w3696
  • - Skladem
  • Kategorie: Dámské důvěrní přátelé

náš obchod podporuje DROPSHIPPING a VELKOOBCHODNÍ služby

Žádná faktura ,značka ,propagační materiály v balíčku

Plnou náhradu nebo odeslat na problém objednat

1. Materiál - Vyrobené z Neoprenu Latexu a Polyesteru,Jedinečná vlákna a materiál produkují vyšší komprese, což vede k větší pocení pro tento horký posilovny aktivní šortky a pomůže vaše tělo vypotit škodlivé tuky.

2. RYCHLÉ HUBNUTÍ - - kalhoty mohou zachovat tělesné teplo a stimulují pot během cvičení. Je vyrobena z neoprenu, je speciálně vyrobena pro cvičení, cvičení, které můžete dělat se potíte 3 krát více, jako nikdy předtím a pomoci zploštit břicho, tvar vaší nohy, ztratit centimetrů a rozpustit tuk pryč!

3. DOKONALÉ TĚLO ŠTÍHLEJŠÍ - - je postaven, aby se vaše bříško, boky a stehna vypadají pevnější a tónovaný, a zároveň poskytuje pevnou kontrolu. Vědecké design a komprese vám pomohou správné držení těla, zploštit břicho, štíhlá stehna a pevné bříško, což vede k více tvarované postavy a opticky zkrátit hmotnosti.

4. NEJNOVĚJŠÍ A MÓDNÍ DESIGN - Pohodlné, lehké elastické tkaniny a pohybuje se vaše tělo při jakékoliv činnosti. Módní jednoduchý design vypadá skvěle a shoduje se s libovolnou kombinací cvičení topy nebo košile.

5. VHODNÉ PRO VŠECHNY PŘÍLEŽITOSTI - pro - Domov, Tělocvična, Cvičení, Jóga, Běh, Chůze, Vnitřní, Venkovní; každou příležitost chcete zhubnout a vypadat štíhlejší.

6. RŮZNÉ STYL SHAPERS - - pevnou kontrolu tělo shaper, vypadá štíhlé břicho shaper, pas shaper pro práci ven, tvar těla opotřebení, klasický zeštíhlující oděv, žaludku ovládání kombinézu, školení, sportovní oblečení, břišní trainer, classic magic tělo shaper, běžecké oblečení, tvarování těla oblečení, originální tělo, kratší pro ženy, jak zhubnout.

1 kus nohu shaper zastřihovač kalhoty .

Pokud máte nějaké požadavky ,jako je barva nebo velikost problémy ,prosím, kontaktujte nás první ,budeme se snažit vyhovět vám ,díky!!!!!

Poznámka : Ruční měření, 2-3cm rozdíl ,a 1 palec = 2.54 cm

1. Můžete dělat drop shipping?

Můžeme odeslat zboží k vašim zákazníkům přímo a nenechá na informace o nás. Ale měli byste, zanechte nám na vědomí, že Prosím, nezahrnují příjmy. To je pro Pokles Lodní dopravy! a pak budeme dle vašeho přání poslat balík.

2.Jak můžete sledovat svou zásilku?

Můžete sledovat vaši zásilku na následující webové stránky pomocí sledovací číslo: www.17track.net/en ( Zkopírovat do prohlížeče ).

3. Co mohu dělat, když nákup ochranu, čas se krátí?

Pokud váš nákup ochranu, čas se krátí, prosím, kontaktujte nás nejprve ,pak vám můžeme pomoci prodloužit. Takže vaše zásilka chráněna www.bcw-group.cz .

1.Přijímáme Paypal, Podmíněná, Boleto, Visa, MasterCard, QIWI, Western Union, Maestro debetní karty, WebMoney, bankovní převod, kreditní karty a můžete platit na www.bcw-group.cz.

2.Escrow je nejlepší bezpečné platby pro vás.

3.To je platební centrum nápovědy : http://help.www.bcw-group.cz/categories_Payment.html.(Zkopírovat do prohlížeče)

4.Pokud máte ještě nějaké dotazy na platby, neváhejte nás kontaktovat.

1.Budeme odeslání zboží do 3-5 dnů, jakmile systém potvrzuje kupující platbu.

2.Budeme vrácení peněz, kupující, pokud kupující vrátí zboží do 15 dnů od kupujících obdržení položky z jakéhokoli důvodu . Nicméně, kupující by měl nést návrat nákladní dopravu a ujistěte se, že položky, vrátil se v jejich původních podmínek.

3.Položky jsou dodávány od www.bcw-group.cz Standard Shipping, China Post Registrované Letecké Pošty, ePacket, dostanete k většině zemích do 15 až 35 dnů bussiness. Dodací lhůta závisí na destinaci a další faktory, to může trvat až 60 pracovních dnů.

4.Pokud chcete získat položku rychlejší, prosím, kontaktujte nás platit další náklad, můžeme vám nabídnout následující rychlejší a levnější lodní způsoby: DHL, EMS, Fedex.Prostřednictvím těchto způsobů, můžete získat položku do cca 5-7 pracovních dnů.

Laskavě upozornění: Protože customes a počasí, někdy to možná bude zpoždění nějaký čas, ale budeme prodloužit dodací dobu pro vás, počkejte, prosím, trochu víc času trpělivě.

1.Vaše spokojenost a pozitivní zpětná vazba je pro nás velmi důležité.Prosím, zanechte pozitivní zpětnou vazbu a 5 hvězdiček, pokud jste spokojeni s našimi položky a služby.


  • Tloušťka: STANDARDNÍ
  • Ženy Sportovní Kalhoty Typu: Sport A Zábava Sportovní Oblečení Pro Fitness & Kulturistika, Jóga Kalhoty
  • Ženy Sportovní Kalhoty Velikost: S,M,L,XL,2XL Ženy Štíhlého Pasu Trenér Nohu Shaper Ovládání Kalhoty
  • Ženy Sportovní Kalhoty Místo Původu: Shenzhen ,Čína ( Pevninská část ),100% new příjezdu a vysoce kvalitní,strectchy
  • Materiál: Neoprenové
  • Ženy Sportovní Kalhoty ft pro Příležitosti: Běh Jogging Hinking Posilovna Fitness Cvičení Surfování Stoupání
  • Obscénní Obrázek: No
  • Ženy Sportovní Kalhoty Materiál: 80%Nylon+20%Nylon,super měkké stretch bezešvé elastické
  • Úroveň Řízení: Střední
  • Ženy Sportovní Kalhoty Jméno: Holka, Sport, Fitness, Sauna Pot neoprenové tepláky nohu shaper kalhoty
  • Sexuálně Sugestivní: No
  • Ženy Sportovní Kalhoty funkce: Elastický pas Kapela ,odvod Vlhkosti,neoprenové latex,reverzibilní,odolné
  • Původ: KN(Původu)
  • Značka: LANFEI
  • Dámské Sportovní Kalhoty, Funkce: Ženy Sport Pasu Zastřihovač Pant Funkce
  • Ženy Sportovní Kalhoty Číslo Modelu: Lady Hot Pot Zeštíhlující Stehenní Shaper Kalhoty SF066
  • Shapewear: topy
  • Dekorace: NIC
  • Ženy Sportovní Kalhoty fot pro lidi: Horní Ženy, Ženské Sportovní Modelování Pás Kalhot šortky capris Krátké Kalhoty
  • Číslo Modelu: SF096
  • Tkanina Typ: JERSEY



Recenze

Mytatop305
2021-01-11
5/5
Thank you
Karameljkakiss
2020-12-17
5/5
Pants Super, a little there is a smell, and as described, good material, at 46 R I was very good. Thank you seller!
Graphics Aa02
2020-11-19
5/5
I'm very pleased, I recommend the producer
Angela Angela3
2020-12-24
5/5
Excellent pants, do not malomerit. At 44 size took M, sat perfectly. The quality is good, the seams are whole. Packed was excellent. I advise you to buy.
Antonina5533
2020-12-05
5/5
Good Pants, until I tried in action, but were already similar, smells creepy of course), the most pleasant is delivery in 11 days to PvZ in five, thank you!