Obchod

XDM0069 Sovětské Vojenské Medaile Za Osvobození Varšavy SSSR Armáda Ocenění CCCP Medaile Se Stuhou ruská 2. světové války Medaile 0 thumb
XDM0069 Sovětské Vojenské Medaile Za Osvobození Varšavy SSSR Armáda Ocenění CCCP Medaile Se Stuhou ruská 2. světové války Medaile 1 thumb

XDM0069 Sovětské Vojenské Medaile Za Osvobození Varšavy SSSR Armáda Ocenění CCCP Medaile Se Stuhou ruská 2. světové války Medaile

135.74 Kč

Štítky: cccp, ocenění, ww2, kozoroh muž, sovětské medaile, medaile, cihla 2. světové války, medaile sssr, sssr, medaile vojenské.

  • - Kód: w3347
  • - Skladem
  • Kategorie: Ozdoby

Medaile Za Osvobození Varšavy byl za druhé Světové Války kampaň medaile Sovětského Svazu založena dne 9. června 1945 na základě výnosu Prezidia Nejvyššího Sovětu SSSR k uspokojení petice lidového Komisariátu Obrany Sovětského Svazu.Medaile "Za Osvobození Varšavy" byla "udělena vojákům Rudé Armády, vojenského Námořnictva a vojsk NKVD, přímých účastníků hrdinného útoku a osvobození města Varšava, stejně jako organizátoři a velitelé bojových operací v zachycení tohoto města".Medaile "Za Osvobození Varšavy" se nosí na levé straně hrudi a v přítomnosti dalších ocenění SSSR, byl umístěn bezprostředně po Medaili, "Pro Osvobození Bělehradu".Pokud se nosí v přítomnosti Objednávky nebo medaile ruské Federace, ty mají přednost.Medaili Popis Medaile "Za Osvobození Varšavy" byl 32mm v průměru kruhové mosazné medaile s vyvýšeným okrajem, na líci.Na jeho líci podél horní polovině medaile je obvod, reliéfní nápis "ZA zásluhy" , v dolní části, úleva pět poukázala hvězda vyzařující paprsky rozdílné nahoru, surperimposed nad paprsky, stuha nesoucí reliéfní nápis "VARŠAVA" .Na rubu v horní části, úleva prostý pět špičaté hvězdy nad úlevu rande ve třech řadách "17. LEDNA 1945".Medaile "Za Osvobození Varšavy" byla zajištěna prsten prostřednictvím medaili zavěšení smyčky na standardní Sovětské pětiúhelníkové mount vztahuje 24 mm široká modrá stuha, moaré s 2mm žlutý okraj pruhy a 6mm široká střední červený pruh.

(Nejsou původní ,jen replika )

Položky Ne.XDM0069

Platba:

Z bezpečnostních důvodů, doporučujeme Ali Úschovy jako záruku platebních transakcí.Samozřejmě,přijímáme platby.

Doprava:

Podporujeme mnoho způsobů dopravy,su ch jako je DHL,Fedex,EMS,UPS a China Post Air Mail(CPAM) atd. Jsme obvykle poslat zboží do 2 dnů, kdy obdrží platby.A očekávat, že dodání do 5-10 dnů DHL,Fedex , UPS a v 7-15 dnů EMS a v 10-30 pracovních dnů prostřednictvím CPAM po dodání.

Možná to bude trvat více času pro nějaké vzdálené země.Upřímně doufám, že si můžete být trpělivý.

Vezměte prosím na vědomí, že kupující jsou odpovědní za všechny další celní poplatky, makléřských poplatků, cel a daní, pro dovoz do vaší země.Tyto dodatečné poplatky mohou být vybírány v době dodání.Nebudeme vrácení přepravní poštovné pro zásilky odmítl.Náklady na dopravu nezahrnuje žádné dovozní daně, a kupující jsou odpovědné za cel.

Naše přepravní služby vždy související s sledovací číslo, které mohou být sledovány on-line.Takže pokud jste zapletený v lodní dopravě nebo náklady na dopravu,prosím, kontaktujte nás,dáme spokojený.

Návrat Politiky:

Chceme, aby 100% spokojenost na všech transakcí.Jsme plně zaručit naší věcí kvality.Každá položka pečlivě zkontrolován před poštovné.

Pokud jste obdrželi vaše položky v čase,prosím, kontaktujte nás,budeme řešit problémy dopravu, jakmile rychle.

Pokud obdržíte vadné položky,dejte mi vědět,můžeme je nahradit nebo vrácení peněz!W e bude dát vám spokojený odpověď.

Zpětná vazba:

Spokojenost zákazníků je pro nás velmi důležité.Pokud jste spokojeni s předměty, které si koupíte, prosím, dát 5 hvězd a pozitivní zpětnou vazbu .Pokud nejste spokojeni s předměty nebo služby,vážíme si, že pro vás kontaktovat nás dřív, než dávat negativní nebo neutrální zpětnou vazbu.Můžeme společně pracovat na vyřešení jakéhokoli sporu.

Přísloví:"Růže dal, vůně v ruce"

Díky za spolupráci a mít nádherný nakupování!


  • Uděluje se za: Účast v osvobození Varšavy
  • Typ: Sovětský Svaz Kampaň Medaile
  • Balení: Každý Z Nich V Sáčku
  • Značka: JYun
  • Regionální Funkce: Evropa
  • Styl: Lidové Umění
  • místo původu: Zhejiang, Čína (Pevnina)
  • Stav: Zbrusu Nový Bez Vady
  • Stuha: 24mm široká stuha, moaré
  • Založena : 9. června 1945
  • Hmotnost: About 20 grams with Ribbon
  • Materiál: Kovové
  • Tvar: 32 mm Průměr Kruhové
  • Téma: Vlastenectví



Recenze

Korotkovat
2020-12-09
5/5
Excellent.
Pembe Prenses87
2021-02-10
5/5
Everything is fine, the seller quickly sent what is needed, but within the prescribed time the parcel did not come. Filed for a refund, the seller agreed
Padre069
2020-09-22
5/5
It can be seen that the copy but will come down