Obchod

Muži Ženy Pot Vesta Tělo Shaper Tričko Thermo Hubnutí Sauna Oblek Hubnutí Černé Shapewear Gym Fitness Top Spalování Tuků Cloth4 0 thumb
Muži Ženy Pot Vesta Tělo Shaper Tričko Thermo Hubnutí Sauna Oblek Hubnutí Černé Shapewear Gym Fitness Top Spalování Tuků Cloth4 1 thumb
Muži Ženy Pot Vesta Tělo Shaper Tričko Thermo Hubnutí Sauna Oblek Hubnutí Černé Shapewear Gym Fitness Top Spalování Tuků Cloth4 2 thumb
Muži Ženy Pot Vesta Tělo Shaper Tričko Thermo Hubnutí Sauna Oblek Hubnutí Černé Shapewear Gym Fitness Top Spalování Tuků Cloth4 3 thumb
Muži Ženy Pot Vesta Tělo Shaper Tričko Thermo Hubnutí Sauna Oblek Hubnutí Černé Shapewear Gym Fitness Top Spalování Tuků Cloth4 4 thumb
Muži Ženy Pot Vesta Tělo Shaper Tričko Thermo Hubnutí Sauna Oblek Hubnutí Černé Shapewear Gym Fitness Top Spalování Tuků Cloth4 5 thumb

Muži Ženy Pot Vesta Tělo Shaper Tričko Thermo Hubnutí Sauna Oblek Hubnutí Černé Shapewear Gym Fitness Top Spalování Tuků Cloth4

325.57 Kč 266.88 Kč

Štítky: muže, sauna oblek, sauna oblek, květinové tričko ženy, nohy shaper, pletence tělocvičně, tlustí muži oblek, tělo shaper pro dívky, sauna tílko, školení oblek muži, hrudníku tuku.

  • - Kód: w28355
  • - Skladem
  • Kategorie: Jóga

Jóga Fitness Hubnutí Slim Sauna Vesta Pokročilé Pot Tělo Shaper Vesta Muži Ženy Gym Fitness Advanced Sweatwear Oblek Hubnutí Černá Spalování Tuků 4

Body:

1、Kvalitní Materiál: 100% PU materiál šetrný k životnímu prostředí, bez neoprenu. Jako modernizované verze neoprenové pasu trenér, pot vesta nejen neobsahuje neopren zápach, ale má také rychlejší pocení účinek.

2、Teplé Tip: chcete se potit více urychlit vaše hubnutí cíle, high-intenzita cvičení má výraznější vliv na pocení, jako je běh, box, jízda na kole; pokud jste zaneprázdněni v životě nebo v práci, nemůžete zmáčknout čas na cvičení, dělat domácí práce Nebo nakupování může také pomoci podpořit tělo je tepelný cyklus a urychlit spalování kalorií procesu, ale pouze o mírné nebo středně závažné pocení.

3、Vhodné pro Použití: Lehčí a tenčí než samice prostý neoprenová vesta pot. Můžete nosit tuto sauna vesta pod oblečení, jak zhubnout tak, že ostatní nebudou si to uvědomit. A materiál může být v přímém kontaktu s tělem, aniž by docházelo nepohodlí.

4、Využití Metody: Ideální pro ženy, jak zhubnout, a to zejména vhodné pro lidi s velkými boky, velké břicho, nebo zotavení po porodu. Tato dámská sauna oblek může trvat až 30 minut za pouhých 10 minut, což je více efektivní při hubnutí a vytváření perfektní přesýpací hodiny obraz.

5、Praktické pro Použití: Tento pás trenér vesta pot, sauna vesta, sauna sweat suit vám pomůže urychlit pocení v břiše a zpět, odstranění toxinů, spalování kalorií, a dosáhnout cílů hubnutí.

Vlastnosti:

Maximalizovat Kalorický Hoření: Okamžitě tvarů váš pas do přesýpacích hodin.

Tvar Vaše Dokonalé Křivky: dlouhodobé formování a školení pas s denní nošení.

Urychlit Metabolismus: Stimuluje silné pocení během cvičení pro kontrolu bříško a větší spalování tuků.

Zpět Podporu: Pomoc těm, kteří stát nebo sedět na delší dobu, udržet si od slouching, pomáhá zlepšit vaše držení těla.

Když jste cvičení, vestu, může urychlit vaše břicho a zpět, pocení, aby se dosáhlo lepší úbytek hmotnosti účinek. Nemusíte se starat o zmenšení prsou, když jste zhubnout. Štíhlý pas a pevné hrudi, aby vás vypadat sexy a jistější.

Specifikace:

Materiál: 80% Neopren A 20% Nylon

Barva: černá

Velikost: S/M&L/XL A XXL/XXXL

Styl: Pánské / dámské modely

Balení Seznam:

1*Sauna Vesta

FAQ:

1.Můžete udělat Velkoobchod a drop přepravní Řád?

Velkoobchodní a drop plavby jsou oba vítány. A normálně jsme nezanechal žádné informace o nás na pozemky.

2. Jak získat informace o sledování?

Informace o sledování bude k dispozici do 5-10 dnů poté, co bylo odesláno. Prosím, kontaktujte nás, pokud máte problémy ve sledování informací.

3.co když se dostanete vadné výrobky nebo obdržíte výrobek v ochranném čas?

Pokud nejste spokojeni s produkty, které obdržíte, nebo nechcete přijmout to , prosím, kontaktujte nás jakmile obdržíte to, než si otevřít spor. Jsme se dát nejlepší řešení.

Doprava a balení:

· Všechny položky budou kontrolovány a dobře zabalené před lodní dopravy. Objednávky budou odeslány do 2-5 pracovních dnů po platba je dokončena.

· Hmotnost zásilky přes normální příspěvek je omezena na 2kg. My vám pošleme zvlášť, když hmotnost je více než 2 kg.

· Obvykle to trvá asi 15 - 60 dní, a může být trochu déle, na nějaké vzdálené oblasti.

· Můžete si vybrat rychlý způsob dopravy, pokud chcete získat balíček dříve, a za to budete muset zaplatit expediční poplatek.

Odeslání a vrácení peněz:

Budeme znovu odeslat nebo vrácení peněz pokud se balíček dostane ztracené, poškozené během přepravy, nebo přijmout

nesprávnou položku. Prosím, neváhejte nás kontaktovat a budeme rádi, aby vám pomohl.

Zpětná vazba:

· Pokud jste spokojeni s našimi produktů a služeb, prosím, zanechte nám pozitivní zpětnou vazbu, budeme velmi ocenil.

· Pokud je něco špatně, prosím, kontaktujte nás nejprve předtím, než necháte zpětnou vazbu a budeme se snažit v našich silách pomoci dokud je vše v pořádku.


  • Gym Fitness Advanced Sweatwear: Oblek Hubnutí Černá Spalování Tuků
  • Materiál: Vyrobeny z 80% Neopren A 20% Nylon
  • Funkce: Anti-Shrink
  • Pohlaví: ŽENY
  • Tkanina Typ: JERSEY
  • Značka: keptfeet
  • sauna vesta: Pokročilé Pot Tělo Shaper
  • Pot Vesta Pasu: Hubnutí Zastřihovač Korzet
  • Délka rukávu(cm): Bez rukávů
  • Číslo Modelu: Slim Sauna Vesta
  • Cvičení Thermo Push Up Jóga Košile: Jóga Fitness Hubnutí Slim
  • Fit: Hodí věrný velikosti, vezměte si normální velikost