Obchod

2019 Ženy, Pěší Turistika Bundy Jaro Podzim Venkovní Vodotěsná Bunda Větruvzdorná Softshellová Bunda Sportovní Oblečení Sportovní Kabát S Kapucí 0 thumb
2019 Ženy, Pěší Turistika Bundy Jaro Podzim Venkovní Vodotěsná Bunda Větruvzdorná Softshellová Bunda Sportovní Oblečení Sportovní Kabát S Kapucí 1 thumb
2019 Ženy, Pěší Turistika Bundy Jaro Podzim Venkovní Vodotěsná Bunda Větruvzdorná Softshellová Bunda Sportovní Oblečení Sportovní Kabát S Kapucí 2 thumb
2019 Ženy, Pěší Turistika Bundy Jaro Podzim Venkovní Vodotěsná Bunda Větruvzdorná Softshellová Bunda Sportovní Oblečení Sportovní Kabát S Kapucí 3 thumb
2019 Ženy, Pěší Turistika Bundy Jaro Podzim Venkovní Vodotěsná Bunda Větruvzdorná Softshellová Bunda Sportovní Oblečení Sportovní Kabát S Kapucí 4 thumb
2019 Ženy, Pěší Turistika Bundy Jaro Podzim Venkovní Vodotěsná Bunda Větruvzdorná Softshellová Bunda Sportovní Oblečení Sportovní Kabát S Kapucí 5 thumb

2019 Ženy, Pěší Turistika Bundy Jaro Podzim Venkovní Vodotěsná Bunda Větruvzdorná Softshellová Bunda Sportovní Oblečení Sportovní Kabát S Kapucí

866.44 Kč 476.55 Kč

Štítky: gore tex bunda, bunda taktika, ktm nepromokavá bunda, 2 dílná sada ženy cvičení, kabát muž, outdoor svetr, sako přes rameno, sweetshirt ženy, pěší turistika bunda ženy, goth svetr.

  • - Kód: w2651
  • - Skladem
  • Kategorie: Kempování A Turistika

Nepromokavý a větruodolný povlak polyester, účinně blokovat déšť a vítr mimo bunda udrží v suchu a teple uvnitř. Běžné nečistoty pro ventilaci potu a odolnost proti vlhkosti, aby se zabránilo dusno tělo, zejména v údolí nebo vysoké hory. Větruodolný zip, odepínací kapuce, elastický řetězec ve spodní lem, nastavitelné manžety a skryté kapsy, tato bunda je určena pro ty, kdo má rád horolezectví,bruslení, zimní rybaření, cyklistika a pěší turistika.

Funkce:

Vodotěsný a Špína důkaz: Potažené profesionální polyesterové vlákno, které nabízejí nejlepší vodotěsný a špína důkaz efekt, což znamená, že může být pláštěnka a nebudete mít mokro v neplánované deštivém nebo mlhavém počasí a udržet lapačem nečistot.

Odolný proti větru: Dandy zip s rozšířeným popruhem brání průtoku, a utáhněte manžetu, kmen šňůrky v kapuci, aby se zabránilo tok dozadu, navíc je to potažené shell je vysoce odolný proti větru.

Teplo a Prodyšné: Společné cupanina pro ventilaci potu a odolnost proti vlhkosti, aby se zabránilo dusno tělo, zejména v údolí nebo vysoké hory. Tato bunda funguje jako větruodolný shell no, můžete mít teplé vložky v případě, že není dost teplo.

Multi kapsy: 2 boční kapsy na zip a 1 náprsní kapsa pro snadný přístup k vaší malé položky, a pouzdro uvnitř s upevňovací pásky uzavření pro vaše cennosti.

Určen pro Sporty: Vybavený s odolný proti roztržení a nečistot-důkaz, že je to skvělé pro venkovní sporty, jako je horolezectví, jízda na kole, jezdecký, kempování,rybaření, lov a průzkum v údolí a bruslení v brzy na jaře a pozdě na podzim.

POZNÁMKA: Hodí menší, než je obvyklé. Prosím, vyberte si větší velikost, než je obvyklé.

Specifikace:

Barva: Červená / Růže červená / Fialová / Zelená (volitelné)

Velikost(EU): XS / S / M / L / 2XL (volitelné)

Materiál: Polyesterové vlákno

Hmotnost: 580-660g / 1.2-1.4 lb

Balíček hmotnost: 590-670 g / 1.3-1.5 lb

Tabulka velikostí: Velikost(EU) XS S M L XL Rameno 42.5 cm / 16.7 ve 44 cm / 17.3 v 45,5 cm / 17.9 v 47cm / 18.5 v 48,5 cm / 19.0 v Hrudníku 102 cm / 40.1 v 106cm / 41.7 v 110cm / 43.3 v 114cm / 44.8 v 118 cm / 46.4 v Rukávu 55.7 cm / 21.9 v 57.5 cm / 22.6 v 59.3 cm / 23.3 v 61.1 cm / 24.0 v na 62,9 cm / 24.7 do Tkaniny délka 62 cm / 24.4 v 64.5 cm / 25.3 v 67cm / 26.3 v 69.5 cm / 27.3 v 72cm / 28.3 v

Balík seznamu:

1 * Bunda

1) přijímáme Alipay, West Union, TT. Všechny hlavní kreditní karty jsou přijímány přes bezpečné ÚSCHOVY platby procesoru.

2) Platba musí být provedena do 3 dnů od objednávky.

3) Pokud nemůžete pokladně okamžitě po aukci blízko, prosím, počkejte několik minut a zkuste to znovu Platby musí být dokončena do 3 dnů.

1. PO CELÉM SVĚTĚ DOPRAVY. (S výjimkou některých zemí a APO/FPO)

2. Objednávky zpracovány včas po ověření platby.

3. Jsme jediná loď na potvrzené objednávky adres. Vaše objednávka adresa MUSÍ ODPOVÍDAT vaší Dodací adresu.

4. Uvedené obrázky nejsou aktuální položky a jsou pouze pro referenci.

5. SLUŽBA TRANZITNÍ ČAS je poskytována dopravce a vylučuje víkendech a svátcích. Tranzitní časy se mohou lišit, zejména během prázdninové sezóny.

6. Pokud jste neobdrželi vaši zásilku do 45 dnů od platby, prosím kontaktujte nás. Budeme sledovat zásilku a dostat zpět k vám co nejdříve s odpovědí. Naším cílem je spokojenost zákazníka!

7. Vzhledem k stavu populace a časové rozdíly, budeme vybírat na lodi vaše položky z našeho prvního k dispozici sklad pro rychlé dodání.

8. Doba Dodání:

1. Máte 7 dnů, kontaktujte nás a 30 dní na vrácení to ode dne, kdy byl přijat. Pokud tato položka je ve svém držení více než 7 dnů, má se za použité a MY NEBUDE PROBLÉM SI NÁHRADU NEBO VÝMĚNU. Neexistují ŽÁDNÉ VÝJIMKY! Náklady na dopravu nese jak prodávající a kupující na polovinu.

2. Všechny vrácené zboží MUSÍ BÝT v původním obalu a MUSÍTE nám POSKYTNOUT přepravní sledovací číslo, specifický důvod pro návrat, a vaše po#.

3. My vám vrátíme PLNOU VÍTĚZNÁ NABÍDKA ČÁSTKU, po obdržení zásilky v původním stavu a obalu, se všemi součástmi a příslušenství v ceně, PO OBA Kupující a Prodávající zrušit transakci z www.bcw-group.cz. NEBO, můžete si vybrat, mít náhradní.

4. Budeme nést všechny náklady na dopravu, pokud produkt(y) je (jsou) není, jak inzeroval.

1. 12 měsíců Výrobce omezená Záruka na vadné zboží (s výjimkou položek poškozené a/nebo zneužití po přijetí). Doplňky přijít s 3-měsíční záruka.


  • Hmotnost: Weight
  • Funkce: Tepelné
  • Pohlaví: ŽENY
  • Fit: Hodí věrný velikosti, vezměte si normální velikost
  • Značka: ANSELF
  • Materiál: Polyester
  • Sport Typ: Kempování A Turistika
  • Původ: KN(Původu)
  • Svrchní Typ: Bundy
  • Podšívka Materiál: Polyester
  • Materiál Technologie: WindStopper
  • Venkovní Bunda Typ: Větrovka



Recenze

Sitishdon
2021-01-13
4/5
It doesn't make a nice shape but it goes well, the finish is good, the quality fabric. Can be recommended