Obchod

Muší - Houba plavat Protézy brseast formy falešné prsa naleznete v levé a pravé strany 0 thumb
Muší - Houba plavat Protézy brseast formy falešné prsa naleznete v levé a pravé strany 1 thumb
Muší - Houba plavat Protézy brseast formy falešné prsa naleznete v levé a pravé strany 2 thumb
Muší - Houba plavat Protézy brseast formy falešné prsa naleznete v levé a pravé strany 3 thumb
Muší - Houba plavat Protézy brseast formy falešné prsa naleznete v levé a pravé strany 4 thumb
Muší - Houba plavat Protézy brseast formy falešné prsa naleznete v levé a pravé strany 5 thumb

Muší - Houba plavat Protézy brseast formy falešné prsa naleznete v levé a pravé strany

208.41 Kč

Štítky: kryt xiomi dopad, vztahuje indie zdi, designer partyware, bmw n52 vanos zařízení, děti barrettes, kabát muži kalhotky slim, rohožka audi a6 c6, rohožka bosch audi, camp skládací nůž.

  • - Kód: w26214
  • - Skladem
  • Kategorie: Osobní Zdravotní Péče

Během volného času, plné silikonové prsa formy není zapotřebí, Aby se spí pohodlnější vyplněním kapse košile a udržení přírodní prsa Na místě v pračce tkaniny kryt je ultra měkký proti kůži a mohou být odstraněny pro důkladné mytí. Popis Beautyform Vážený Volný čas Prsu Forma je mírně vážený pěny prsu formě, která je ideální pro nošení: v době volného času. Hlavní výhody Během volného času, plné silikonové prsa formy není zapotřebí, Aby se spí pohodlnější vyplněním kapse košile a udržení přírodní prsa na místě obsah Balení: Poznámka: zboží je baleno v bílé krabici bez jakéhokoliv slova nebo obrázky. Nikdo nemohl vědět, co je uvnitř.

1. Příprava Čas: potřebujeme 1-4 pracovních dnů na přípravu vaší objednávky, protože jsme továrny a zboží je na míru.

2. Doprava zdarma U Většiny Zemí prostřednictvím DHL, EMS, ePacket a China Post Rejstříku Letecké Pošty.

3. Nezapomeňte nechat vaše celé Jméno a kupující z ruské napsat 3 díly Podle pošty politiky

4. O Cla

Prosím, pochopit, nicméně, clo je mimo naši kontrolu, nemůžeme zaručit, žádné daně, poplatku a neponese žádnou daň, poplatek. Ale vrátíme platbu pro expresní dopravu (pokud jste zaplatili) na váš účet do 24 hodin. Upřímně se omlouváme za nepříjemnosti, které to může způsobit.

Poznámka:

Pokud zvolíte dopravu zdarma možnost, vaše zásilka bude přímo vaší domácnosti pouze jeden čas, nebo je zašle na vaši místní poštu, pak budete muset vzít své sledovací číslo a vaše osobní ID sbírat své položky. Pokud zvolíte expresní dopravu, prosím, nezapomeňte nechat své správné číslo, adresa, toto je nutné pro expresní dopravu. Beautyform on-line shop se prodávají na základě jejich vynikající design a prokázaná spolehlivost. Takže kvalita je zaručena. Také máme QA tým testovat vaše objednané produkty fungují správně, než jsou baleny a poslal k vám. Ale musíte potvrdit svou velikost, pečlivě před nákupem (velikost, měření bude ukázat níže každé položky).

Pozor: nemůžeme akceptovat výměnu nebo rušení po vaše objednávka byla dodáno.

Následující informace je požadována, když budete odrážet problém:

*Číslo objednávky

*Obraz vadné korálky.

Pokud máte jakékoli otázky týkající se vrátit politice, prosím, neváhejte nás kontaktovat. Pokud si nejste 100% spokojeni s kvalitou vašeho nákupu od NÁS, můžete se vrátit nebo vyměnit položky v rámci 3 do 60 dnů od dodávány datum.

Žádost:

1. Položky přijaté v rámci 3 -60 dnů od dodávány datum.

2. Položky obdržel nepoužité, nepoškozené a v původním obalu.

3. Návrat expediční poplatek se hradí kupující. 1. Pokud jste spokojeni s našimi produkty a služby, prosím, zanechte své pozitivní zpětnou vazbu a 5 hvězdiček pro podrobné hodnocení vaší objednávky. Jakmile nám ukázat screenshot jak 5 hvězd, můžete pomoci naše podnikání a rozvíjet.

2. Pokud nebudete spokojeni našich produktů, prosím, kontaktujte nás před odjezdem negativní zpětnou vazbu, nebo provést podrobné hodnocení. Garantujeme budeme 100% vyřešit jakýkoli problém pro vás.


  • Číslo Modelu: Houba Protézy
  • Hmotnost: 30G-50G
  • Typ Položky: Šle A Podporuje
  • Funkce: Formulář
  • Množství: 1 Kus
  • barva: Béžová
  • Tvar Předmětu: Trojúhelník
  • Styl: Pěna Protézy
  • Materiál: Bavlněné, ABS
  • Oděv Péče: Air-suché pouze
  • Efekt: Kostní Péče



Recenze

SaulxD07
2021-01-28
5/5
It came quickly, packed in good faith in the box. Size L on my in-85 is slightly too big, you could take m. I liked the quality and shape.