Obchod

Lekníny Claude Monet malování na prodej umělecká díla na plátně Ručně malované olejomalba reproductionHigh kvality 0 thumb
Lekníny Claude Monet malování na prodej umělecká díla na plátně Ručně malované olejomalba reproductionHigh kvality 1 thumb
Lekníny Claude Monet malování na prodej umělecká díla na plátně Ručně malované olejomalba reproductionHigh kvality 2 thumb
Lekníny Claude Monet malování na prodej umělecká díla na plátně Ručně malované olejomalba reproductionHigh kvality 3 thumb
Lekníny Claude Monet malování na prodej umělecká díla na plátně Ručně malované olejomalba reproductionHigh kvality 4 thumb
Lekníny Claude Monet malování na prodej umělecká díla na plátně Ručně malované olejomalba reproductionHigh kvality 5 thumb

Lekníny Claude Monet malování na prodej umělecká díla na plátně Ručně malované olejomalba reproductionHigh kvality

2 464.19 Kč 1 996.00 Kč

Štítky: barva reprodukce, claud monet, obrázek číslo květ, obraz ručně malované, obrazy na prodej, krajina obrazy na prodej, mix barvy, plátno malba, svatý, ručně malované omítky, krajina olejomalba.

  • - Kód: w2436
  • - Skladem
  • Kategorie: Home Decor

100% Ručně Malované! 100% Spokojenost! Vysoce Kvalitní!Rychlejší Dodání!

Plátno Pouze,Válcované nahoru doprava.Bez Natažené nebo zarámované. Kontaktujte nás pro Extra náklady s natažené nebo zarámované.Pro táhla(Galerie Zabalené nebo zarámovaný obraz (pověsit na zeď přímo ) přijímáme pouze velikost není větší než 24x36inch.Vezměte prosím na vědomí.Vlastní Velikost a Vlastní obraz je k dispozici pro nás.Pošlete nám do zprávy pro podrobnosti.

Na waterprint nebo jméno interpreta nebude ukázal na dokončený obraz.

O nás :

Mořské Zahrady je profesionální umělecké galerie se nachází v Xiamen olejomalba vesnice,které se zaměřují na umělecká reprodukce velkých mistrů jako Van Gogh ,Monet, Picasso, Dalí, Renoir, Klimt, Degas a O ' keeffe atd. Více než jedné stovky sensior umělci zde pracují.Můžeme namalovat jakýkoliv obrázek a jakékoliv velikosti. Obrazy Kvalitu a Detaily Fotografií:

Velikost Grafu :

8 x 10palcový

(20cm x 25cm)

12 x 16 palce

(30cm X 40cm)

16 x 20inch

(40cm X 50cm)

20 x 24inch

(50cm x 60cm)

24 x 36 palce

(60cmx90cm)

30 x 40inch

(75cm x 100cm)

36 x 48inch

(90 x 120 cm)

40 x 60inch

(100cm x 150cm)

48x72inch

(120 cm x 180 cm)

Vlastní Velikost K Dispozici

Vlastní Umělecká Malba ( Foto na Plátno ) :

Snadné objednání : stačí nám zaslat svůj obrázek nebo fotku a dejte nám vědět na velikost, kterou chtěl, zašleme vám nejlepší cenu včetně přepravní náklady do vašeho města. Objednávka potvrzena.Zanechte nám vaše správné dodací adresu a kontaktní telefonní číslo. Zašleme vám dokončil obraz foto e-mailem pro potvrzení před odesláním. Změny lze udělat, pokud nejste spokojeni s nějakou částí na malování. Loď Z balíčku, vás informovat, že sledování ne. Když máš ten obraz,pokud je nějaký problém,dejte nám vědět, svobodně,odpovíme vám v 12 hodin.

FAQ(Často Kladené Otázky)

1. Jaké jsou olejomalba reprodukce?

---Olejomalba reprodukce jsou ručně vyrobeny rekreace originálních obrazů. Originály jsou vyrobeny od známých a uznávaných umělců jako Van Gogh, Picasso a mnoho dalších. Reprodukce umožňují vlastní repliku mistrovské dílo, které pouze velmi bohatí mohli dovolit. Mnoho originálů lze nalézt pouze ve světě slavných muzeí umění. Reprodukce je vaše šance vlastnit nádherné umění za přijatelnou cenu.

2.Proč jsou vaše ceny tak nízké?

Máme mnoho talentovaných a mistr umělců, jsme zakoupit tisíce vysoce kvalitní olejomalby z nich přímo. Máme bezkonkurenční možnost zakoupit obrazy za nízkou cenu, a místo toho zvýšit náš zisk jsme přenést na úspory pro naše zákazníky. Nákup od nás, vám dává příležitost k nákupu olejomalby na velkoobchodní ceny.

3.Když jsem se, aby obraz s rámem bych dostat obraz zarámované a připraven k zavěšení na zeď?

--- ANO. Když si objednáte obě rámu a obraz jsme protáhnout své malování na nosítka pruhy. Pak jsme se rám obrazu, a dát všechny potřebné hardware pro vás pověsit obraz na zeď.

4.Jak dlouho budu muset čekat na můj obraz?

---Na svůj obraz se obvykle dostane dodáno do 4 dnů (ve všední dny). Bude to dorazí na vaší straně v 5-10 pracovních dnů EMS mezinárodní express. DHL,TNT,FEDEX express je také k dispozici,prosím, zkontrolujte, zda obvinění s námi, pokud budete potřebovat..

5.Můžete reprodukovat obrazy z obrázku?

---Ano, můžeme reprodukovat olejomalba z jakéhokoli jasný obraz nebo fotografii. Můžete nás kontaktovat se jménem umělce a image, Napište nám obrázek, který chcete replikovat.

6.Co mám dělat, když jsem nedostal můj nákup?

---Pokud jste neobdrželi váš nákup, prosím, buďte trpěliví. Váš nákup může dosáhnout ruku v příštích několika dnech. Mezitím, prosím, kontaktujte přepravní společnost na vaší straně, nebo nás kontaktujte pro pomoc, budeme se snažit v našich silách, aby vám pomohl. Pokud váš nákup byl ztracen, zašleme vám nové.

7.Jak mohu zaplatit?

---Escrow

Preferujeme Úschovy platby (rychlé, snadné a bezpečné).Vezměte prosím na vědomí, že jakékoli náhrady budou vydány stejným způsobem, že kupující zaplatil nás.

Kreditní Karty:

Můžeme přijmout všechny druhy hlavní kreditní karty (Visa/Master/Discover/American Express), přes Escrow,a ty jsou stále schopni platit kreditní kartou jako host člen Úschovy, když zapomenete?Escrow heslo nebo jsi neměl?Vázaný účet zřízený.

Všechny ostatní platební metody a možnosti:


  • Materiál: Povlečení
  • Styl: Impresionistické
  • podpora: 10
  • Technics: Ručně Malované
  • Originální: No
  • M: M2
  • Iid: 461
  • Značka: Zemalu
  • Režim rámečku: Nerámováno
  • Střední: Olej
  • Formulář: Jeden
  • Podpora Základní: Plátno
  • Rám: No
  • Předměty: Krajina
  • Typ: Olejomalby