Obchod

DUOYI DY15 Auto Obvod Tester Univerzální Sonda Pero Auto Elektrické Systémy, Zkontrolujte, zda Nástroj Měřidlo Test Světlo Test Napětí DC 6V-24V 0 thumb
DUOYI DY15 Auto Obvod Tester Univerzální Sonda Pero Auto Elektrické Systémy, Zkontrolujte, zda Nástroj Měřidlo Test Světlo Test Napětí DC 6V-24V 1 thumb
DUOYI DY15 Auto Obvod Tester Univerzální Sonda Pero Auto Elektrické Systémy, Zkontrolujte, zda Nástroj Měřidlo Test Světlo Test Napětí DC 6V-24V 2 thumb
DUOYI DY15 Auto Obvod Tester Univerzální Sonda Pero Auto Elektrické Systémy, Zkontrolujte, zda Nástroj Měřidlo Test Světlo Test Napětí DC 6V-24V 3 thumb
DUOYI DY15 Auto Obvod Tester Univerzální Sonda Pero Auto Elektrické Systémy, Zkontrolujte, zda Nástroj Měřidlo Test Světlo Test Napětí DC 6V-24V 4 thumb
DUOYI DY15 Auto Obvod Tester Univerzální Sonda Pero Auto Elektrické Systémy, Zkontrolujte, zda Nástroj Měřidlo Test Světlo Test Napětí DC 6V-24V 5 thumb

DUOYI DY15 Auto Obvod Tester Univerzální Sonda Pero Auto Elektrické Systémy, Zkontrolujte, zda Nástroj Měřidlo Test Světlo Test Napětí DC 6V-24V

254.56 Kč 147.64 Kč

Štítky: auto obvod tester, duoyi tester, tranzistor tester, kouře tester, automobilové relé tester, auto samolepka, jednoduchý tester auto, dc napájení 30v 10a, světla inspekce, multimet.

  • - Kód: w2277
  • - Skladem
  • Kategorie: Měření & Nástroje Analýzy

Napětí: 6V-24V

★ Vlastnosti produktu ---- Tento produkt je 100% nové vysoce kvalitní auto elektrické pero s spolehlivé kvality, můžete použít tento produkt s důvěrou.Unikátní dlouhou životností trubice světlo, neprodukuje teplo.Pohodlí a bezpečnost .lnnovative flexibilní vodiče má dobrou pevnost v tahu.

★ Výhody produktu ---- Tento produkt je vyroben s profesionální výrobní technologie k dosažení stabilní výkon a dlouhou životnost.Jemně zpracované kovové sondy je zašpičatělý dost snadno prorazit izolace vodičů pro kontrolu obvodů.

★ Pohodlí ---- Tohle auto opravy nástroj byl pečlivě navrženy tak, aby produkt kompaktní a snadno se přenáší.

★ Použití produktu ---- To profesionálně vyrobené auto opravy nástroj může být použit pro údržbu vozidel a detekce poruch, jako je například výpadku napájení zkouška, vstupní test, zkušební napětí.Rychle zkontrolovat, automobilové světlomety, koncová světla, směrová obvody, vadná zásuvky,připojení, pojistky, rozbité dráty a další.

★Funkce produktu ---- Tento produkt je vozidlo obvod tester, profesionálně navrženy tak, aby detekovat nízké napětí obvodu závady v dopravní stroje.

Naše vysoce kvalitní obvod tester pro 6V/12V/24V elektrických systémů mohou být použity k detekci napájení,uzemnění a najděte šortky a přerušení vodiče.Rukojeť světle Zelená svítí, když je obvod dobře.

Balení obsahuje:

1*Automobilový okruh testeru

1*Aligátor svorku prodlužovací kabel

1*Kontrolka

1. Přijímáme Alipay, West Union, TT. Všechny hlavní kreditní karty jsou přijímány přes bezpečné ÚSCHOVY platby procesoru.

2.Platba musí být provedena do 3 dnů od objednávky.

3. Pokud nemůžete pokladně okamžitě po aukci blízko, prosím, počkejte několik minut a zkuste to znovu Platby musí být dokončena do 3 dnů.

1. PO CELÉM SVĚTĚ DOPRAVY. (S výjimkou některých zemí a APO/FPO)

2. Všechny objednávky budou odeslány do 3 pracovních dnů poté, co jsme obdrželi vaši platbu.

3. Nabízíme pravidelné Post Air Mail a nastavit dopravu zdarma metod.

4. Od obchodu je trans-národní, jakož i letecky je nejlevnější způsob dopravy, bude to trvat dlouhou dobu pro dodání. Pokud nechcete čekat tak dlouhou dobu, vyberte si prosím Express a zaplatit poplatek.

5. Nejsme zodpovědní za vaše cla.

1. Pokud položky jsou nalezeny ve špatném stavu, když obdržel, prosím, kontaktujte nás svobodně. Můžeme vrácení peněz, nebo odeslat nový jeden pro vás.

2. Pokud nejste spokojeni s výrobkem, protože osobní preference, můžete se vrátit k nám do 7 dnů. Budete muset zaplatit náklady na dopravu.

3.Všechny vrácené zboží MUSÍ BÝT v původním obalu a MUSÍTE nám POSKYTNOUT přepravní sledovací číslo, specifický důvod pro návrat, a vaše po#.

1.12 měsíců záruka

2.Pokud nejste spokojeni, když obdržíte váš předmět, nebo s problém s kvalitou,prosím, kontaktujte nás,můžeme vám nabídnout vrácení nebo odeslat na záruku, ale prosím, nabídnout důkazy, které ukazují na problém aktivně.

Budeme udržovat vysoké standardy kvality a usilovat o 100% spokojenost zákazníka! Zpětná vazba je velmi důležitá žádáme vás, abyste nás okamžitě kontaktovat předtím, NEŽ dáte nám neutrální nebo negativní zpětnou vazbu, abychom mohli uspokojivě řešit své problémy.


  • Značka: Duoyi
  • Certifikace: ROHS
  • Původ: KN(Původu)
  • Je Inteligentní Zařízení: No
  • Číslo Modelu: DY15



Recenze

Garrett Luther
2021-01-26
5/5
Very good and nice