Obchod

40 Ks 3 thumb
40 Ks 3 thumb
40 Ks 3 thumb
40 Ks 3 thumb
40 Ks 3 thumb
40 Ks 3 thumb

40 Ks 3" Vlasy Luky pro Dívky Multi-barevné Grograin Stuha Luky S Aligátor Klipy pro Kojence, Batole, Děti Ve Dvojicích

208.62 Kč

Štítky: velké aligator clip, dítě sponky do vlasů, velký luk bez klipu, roztomilý stuha, nástavec pro dudlík, muži barrettes, gucci pásky, luk sponky do vlasů, ostrov kuchyně, sítě, klepněte.

  • - Kód: w2180
  • - Skladem
  • Kategorie: Oděvní Doplňky

Balení obsahuje: 40 ks různých stylů vlasy luky klipy,Ideální pro každou příležitost a jakékoli nádherné období.Elegantní unikátní navržen Fantastické vlasy jak pro dívky Materiál: Grogénové Stuhy; Luky Velikost: cca 3.0 cm;3" palcový boutique vlasy luky klipy. Je dodáván s silné aligátor klipy a kvalitní grogénové stuhy, zůstat na svém místě pevně, odolné a pohodlné na nošení, dobrá kvalita zajišťuje dlouhou životnost. Barva:20colors,40ks celkem.Fantastické různé barvy jsou tak nádherné světlé a krásné. Což bude pěkná dekorace pro dívky, děti, miminka, kojence, batolata. Hodí se pro 3-12 let, děti, děti, dítě, Vánoce, Dárek, narozeniny a rodinné foto. Pokud jste v hledání dokonalé dítě dárek pro malou holčičku, dětské vlasy luky jsou nejvíce rozkošný malý příslušenství rodič může přát.

Malé dítě luky velikost cca 3inch,pružné vlasy vazby, průměr cca 3cm,s dobrou pružností a měkká na dotek,oni mohou držet dobře,pohodlné na nošení pro malé holčičky,malé holky,batolata,děti,děti.

Nabízíme 40 kusů barevné luk vlasů ,20 barev na vlasy luky v párech,ideální cop vlasy luky pro girsl,4 různé styly:6 paris golden rim vlasy luky,6 párů polka dot vlasy luky,6 párů proužek vlasy luky

To jsou naše nově materiál určený pro baby dívky vlasové doplňky,několik různých vzor mašle v ceně.Vyberte si styl, který máte rádi.Vaše dívky budou milovat!Ona bude mít mnoho komplimenty s našimi vlasy luky vazby.

Sada světlé barvy vlasové doplňky pro dívky vlasy dekorace, velmi krásné a roztomilé,snadno se zápas s jakékoliv oblečení a příležitosti:párty,narozeniny,dárek,Christams.

O Packge

Specifikace: Materiál: tyto vlasy luky KLIPY pro malé holčičky jsou vyrobeny z vysoce kvalitní grogénové stuhy materia,.Mohou odpovídat jakékoliv oblečení a příležitosti:narozeniny, párty, rodinné fotografie foto rekvizity, Vánoční dárky,atd. Tyto vlasové doplňky jsou ekologické a neškodí nikomu. Barva: 20 různé barvy Velikost:3inch vlasy luky,3cm gumičky Stav: 100% Zbrusu Nové. Obsah balení:50ks x 3 palce luk sponky do vlasů pro malé holčičky

Proč si Vybrat NÁS?

1. directe verkoop van onze fabriek naar klant, het meer kan geld voor produktu kosten. 2. meer dan 20 jaar ervaring v Handgemaakte Bloem industrie. 3. betrouwbare kwaliteit en Redelijke prijs. 4. de meeste položky zijn houden v grote voorraad verkoop voor. 5. de snelste levertijd binnen 3 dagen voor grotere bestelhoeveelheid. 6. professionele fabrikant van Handgemaakte Bloem 7. accepteren aangepaste ontwerp en OEM orde.

Uw tevredenheid je onze grootste motivatie

1. als u tevreden ohnuté met onze producten cs onze služby, neem dan een minuut om ons een positieve zpětnou vazbu potkal 5 hvězdičkový hotel. 2. aarzel dan niet om kontaktu se setkal ons op om een betere oplossing te krijgen voordat u vertrekt een neutrale z negatieve zpětnou vazbu, wij zullen u de beste služby.


  • Pohlaví: Holky
  • Název Oddělení: Děti
  • Typ Položky: Pokrývky hlavy
  • Materiál: Polyester
  • Styl: Módní
  • Vzor Typu: DOT
  • Číslo Modelu: C190925-3
  • Typ: Sponky
  • Značka: CELLOT