Obchod

Přenosný Duální Objektiv Kapesní Endoskop 4,3 thumb
Přenosný Duální Objektiv Kapesní Endoskop 4,3 thumb
Přenosný Duální Objektiv Kapesní Endoskop 4,3 thumb
Přenosný Duální Objektiv Kapesní Endoskop 4,3 thumb
Přenosný Duální Objektiv Kapesní Endoskop 4,3 thumb
Přenosný Duální Objektiv Kapesní Endoskop 4,3 thumb

Přenosný Duální Objektiv Kapesní Endoskop 4,3"Displej Inspekční Kamera s 6 LED 8mm Průmyslové Digitální Endoskopie S 32GB TF Karet

626.28 Kč 563.63 Kč

Štítky: anděl polštář, 3 usb endoskop, 1080p webcam, auto endoskop 13, imx334, endoskop video kamera, kamera ds, špionážní kamera wifi špionážní, micro camara, miata auto fotoaparát.

  • - Kód: w15168
  • - Skladem
  • Kategorie: Video Dohled

Přenosný Duální Objektiv Kapesní Endoskop 4,3"Displej Inspekční Kamera s 6 LED 8mm Průmyslové Digitální Endoskopie S 32GB TF Karet

Přenosný Duální Objektiv Kapesní Endoskop Výhodou

1. Dvojí Objektivu Endoskopu, Aby každý váš inspekci a údržbu nádherné , A to je široce používán v oblastech, jako jsou auta, údržba, mechanická kontrola, potrubí, opravy a údržbu domu, atd.

2. Prodloužit délku sonda, kabel 10 metrů, takže váš názor oblasti dále. 3.Upgrade kabel tuhost, 0.32 "průměr kovový husí krk tuhne tužší, než u jiných konvenčních endoskopů, to ohýbá a zachovává si svůj tvar lépe. 4. Vybaven 4,3 -palcový QVGA barevný LCD displej, můžete jej použít okamžitě, když je zapnutý. To je jednoduché a pohodlné, nevyžadují telefonu a počítače stáhnout nějaký driver software. 5. Unikátní LED Technologie : vestavěný 1W LED světla a 6 nastavitelné LED světla vám pomohou zlepšit viditelnost v low-light prostředí a lépe pracovat, takže jste schopni vidět v tmavých místech. 6. Plně Vodotěsné : díky s IP67 vodotěsný kabel a 8 mm hlava kamery, pomocí této inspekční kamery téměř všude. Vynikající pro kontrolu ztracené nebo smazané položky, v potrubí nebo v oblastech, které nejsou viditelné pouhým okem. 7. Snímání obrazu a Nahrávání Videa: může podpora TF Karet ( 32GB TF karta ) , můžete nahrávat své image capture nebo video 1920*1080P rozlišení. A přímo uloženy do TF karty pro podrobnější hledání.

Přenosný Duální Objektiv Kapesní Endoskop Popisy

Fotoaparát Průměr: 8mm

Fotoaparát Ohnisková Vzdálenost: 4-5M

Velikosti obrazovky: 4,3 palcový LCD Displej

Rozlišení:1920x1080,1280x720,640x480

Vodotěsné Úroveň: IP67

Kapacita baterie: 2600mah

Pracovní Hodiny : 3-4 Hodiny

Úložiště : 32 GB TF Karty ( včetně ) P ackage seznam 1 x 4,3 Palcový Endoskop 1 x Semi-rigidní dual Lens Kabel 1 x Hákem 1 x Magnet 1 x USB Kabel 1 x Uživatelská Příručka 1 x Vodotěsné Víčko 1 x 32 GB TF Karta obrázek Produktu na Přenosný Duální Objektiv Kapesní Endoskop Platba: 1) přijímáme Alipay, West Union, TT. Všechny hlavní kreditní karty jsou přijímány přes bezpečné ÚSCHOVY platby procesoru. 2) Platba musí být provedena do 3 dnů od objednávky. 3) Pokud nemůžete pokladně okamžitě po aukci blízko, prosím, počkejte několik minut a zkuste to znovu Platby musí být dokončena do 3 dnů. Doprava: 1. Objednávky zpracovány včas po ověření platby. 2. Jsme jediná loď na potvrzené objednávky adres. Vaše objednávka adresa MUSÍ ODPOVÍDAT vaší Dodací adresu. 3. Uvedené obrázky nejsou aktuální položky a jsou pouze pro referenci. 4. SLUŽBA TRANZITNÍ ČAS je poskytována dopravce a vylučuje víkendech a svátcích. Tranzitní časy se mohou lišit, zejména během prázdninové sezóny. 5. Vzhledem k stavu populace a časové rozdíly, budeme vybírat na lodi vaše položky z našeho prvního k dispozici sklad pro rychlé dodání 6, Dovozní cla a daně nejsou zahrnuty do ceny zboží, kupující je odpovědný za veškeré daně účtované jejich místní zvyky, prodávající by neměl platit žádné daně nebo cla. Pokud je potřeba nějaké speciální prohlášení o balíček, prosím, zanechte zprávu pro nás, než aby je vyslán, díky ! Návrat politiky: 1. Máte 7 dnů, kontaktujte nás a 30 dní na vrácení to ode dne, kdy byl přijat. Pokud tato položka je ve svém držení více než 7 dnů, má se za použité a MY NEBUDE PROBLÉM SI NÁHRADU NEBO VÝMĚNU. Neexistují ŽÁDNÉ VÝJIMKY! Náklady na dopravu nese jak prodávající a kupující na polovinu. 2. Všechny vrácené zboží MUSÍ BÝT v původním obalu a MUSÍTE nám POSKYTNOUT přepravní sledovací číslo, specifický důvod pro návrat. 3. My vám vrátíme PLNOU VÍTĚZNÁ NABÍDKA ČÁSTKU, po obdržení zásilky v původním stavu a obalu, se všemi součástmi a příslušenství v ceně, PO OBA Kupující a Prodávající zrušit transakci z www.bcw-group.cz. NEBO, můžete si vybrat, mít náhradní. Záruka: 1. 12 měsíců Výrobce omezená Záruka na vadné zboží (s výjimkou položek poškozené a/nebo zneužití po přijetí). Doplňky přijít s 3-měsíční záruka. 2. Vadné zboží MUSÍ BÝT hlášeny a vrátil se do záruční doby (a v původním obalu, pokud je to možné). Musíte nám říct, co vady je a dejte nám číslo vaší objednávky. NEMÁME OPRAVY NEBO NAHRADIT ZBOŽÍ S PROŠLOU ZÁRUČNÍ.


  • Styl: Mini Kamera-Endoskop
  • Původ: KN(Původu)
  • Objektiv: 8mm
  • Certifikace: CE
  • Průmyslové Digitální Endoskopie funkce 1: IP67waterproof
  • Použití: pro Motor/Kanalizace/Trubky/Vozidla
  • Číslo Modelu: Přenosné Kapesní Endoskop
  • Quanlity Pro Endoskop Objektiv: 6ks Nastavitelné LED
  • Značka: DDCAMERA
  • Objektiv (mm): 8mm
  • Plug Typ: EU Plug
  • Výhodou: To je jednoduché a pohodlné, nevyžadují telefon a počítač dolů
  • Drát Typu: Tvrdý Drát
  • Název produktu: Přenosné Kapesní Endoskop
  • Funkce: Vzít Obrázek A Video
  • Pozorovací vzdálenost: hloubka zaměření je mezi 3 až 8 cm
  • Rozlišení Pro endoskop ios: 640*480/1280*720/1920*1080



Recenze

Zibina Luda
2020-09-07
5/5
Пришел в коробке в разобранном виде в комплекте : монитор, ручка, камера,флэшка на 32г, насадки с зеркалом, крючком, магнитом. Все работает от встроенного аккумулятора. Самый большой косяк что при подключении к компу не видит его надо вытаскивать карту памяти чтоб перебросить фотки и нет зума. Сделан добротно. Фотка с телефона для сравнения последняя при тусклом освещении. Качество картинки средненько на 3 из 5. Обошолся в 4840.
Woron 1992
2020-10-27
5/5
Thank you!