Obchod

2.4x2.4m 8' x 8 ' 8x8 Butterfly Skládací Rám Kit + difúze Bílé Hedvábí + Taška 0 thumb
2.4x2.4m 8' x 8 ' 8x8 Butterfly Skládací Rám Kit + difúze Bílé Hedvábí + Taška 1 thumb
2.4x2.4m 8' x 8 ' 8x8 Butterfly Skládací Rám Kit + difúze Bílé Hedvábí + Taška 2 thumb
2.4x2.4m 8' x 8 ' 8x8 Butterfly Skládací Rám Kit + difúze Bílé Hedvábí + Taška 3 thumb
2.4x2.4m 8' x 8 ' 8x8 Butterfly Skládací Rám Kit + difúze Bílé Hedvábí + Taška 4 thumb
2.4x2.4m 8' x 8 ' 8x8 Butterfly Skládací Rám Kit + difúze Bílé Hedvábí + Taška 5 thumb

2.4x2.4m 8' x 8 ' 8x8 Butterfly Skládací Rám Kit + difúze Bílé Hedvábí + Taška

9 397.35 Kč

Štítky: difuzor skládací, 8x8 truck, 4l zvlhčovač vzduchu, přeložte difuzor, fontána mist maker, skládací univerzální difuzér, 8x8 rc truck, skládací speedlite difuzor, aromaterapie hodiny, motýl rám.

  • - Kód: w13239
  • - Skladem
  • Kategorie: Fotoaparát A Foto Příslušenství

2.4x2.4m 8' x 8 ' 8x8 Butterfly Skládací Rám Kit + difúze Bílé Hedvábí + Taška Butterfly pozadí systému je multi-funkční světlo-úprava zařízení pro přirozené sluneční světlo a umělé osvětlení, to zlepšuje nebo mění kvalitu světla a efekt pomocí různých materiálů hadříkem, aby se změkčit / oslabení /block / odrážet světlo pro různé osvětlení požadavek,, stejně jako může být použit jako pozadí s chromekey barva látky jako zelená/bule. Nabízíme různé materiál plátno ( bílé hedvábí/ černé hedvábí/ bílé bavlněné / černá bavlna / stříbrná guma / zlatá guma / single net / double net/ zelená / modrá etc.) jít s butterfly rám, tyto látky přicházejí s kovovým lemem průchodky a velmi silné upevnění lana, tak aby se snadno připojit k butterfly rám. Tento seznam obsahuje Rám + Bílé hedvábné látky s přepravní vak pouze, Vylučuje stojí. Volitelné heavy duty Roller Stojí poskytují ideální podporu pro butterfly rám pro out-door práce. Volitelné C-Stojany mohou jít s rámem, kde se méně mobility je nutné, jako v používání dveří.

Specifikace:

2.4x2.4m / 8' x 8 ' Skládací Motýl Rám Kit ( Skládací rám + bílé hedvábí + 2*gobo hlavy + 2*rám svorky + brašna ): velikost Rámu: 2.4mx2.4m / 8' x 8 ' ( Skládací konstrukce) materiál Rámu: nerezová ocel a hliníková slitina Gobo hlavy materiál:nerezová ocel Difuzní látkou, materiál: bílé umělé hedvábí brašna materiál: nylon Difuzorem kit hmotnost: 14kg

Balíček Zahrnuje: 1ks* 2.4x2.4m 8' x 8 ' Skládací motýl rám 2ks* Gobo/Přilnavost hlavy ( připojte jeden rám svorky se dvěma stojany ) 2ks* Rám svorky (připojit rám pro gobo hlavy ) 1ks* Difúze bílé hedvábné látky s vázací lana, 1ks* Měkká brašna ( pro výše uvedený obsah) Poznámka: Nezahrnuje válec stojan ukázal v obrazech Možnosti: 6 kg lehký Odnímatelný verze butterfly rám kit je k dispozici; Možnosti: Různé motýl materiál plátno pro různé světelné efekty, je k dispozici, jako je černá/stříbrná/zlatá/net, prosím, podívejte se na naše kategorie "Motýl Látka" ; Možnosti: Válečkové Stojany / C-stands / pytlů s Pískem.


  • Balíček: Ano
  • Značka: KonoFoto
  • Číslo Modelu: Motýl Difuzorem, Rám
  • Velikost (mm): 2400
  • Původ: KN(Původu)