Obchod

Nadrozměrné Moskytiéra S Bag Přenosné Camping Moskytiéra Ložní Prádlo Nádvoří Síť Proti Hmyzu Vnitřní A Venkovní, Sítě Proti Hmyzu 0 thumb
Nadrozměrné Moskytiéra S Bag Přenosné Camping Moskytiéra Ložní Prádlo Nádvoří Síť Proti Hmyzu Vnitřní A Venkovní, Sítě Proti Hmyzu 1 thumb
Nadrozměrné Moskytiéra S Bag Přenosné Camping Moskytiéra Ložní Prádlo Nádvoří Síť Proti Hmyzu Vnitřní A Venkovní, Sítě Proti Hmyzu 2 thumb
Nadrozměrné Moskytiéra S Bag Přenosné Camping Moskytiéra Ložní Prádlo Nádvoří Síť Proti Hmyzu Vnitřní A Venkovní, Sítě Proti Hmyzu 3 thumb
Nadrozměrné Moskytiéra S Bag Přenosné Camping Moskytiéra Ložní Prádlo Nádvoří Síť Proti Hmyzu Vnitřní A Venkovní, Sítě Proti Hmyzu 4 thumb
Nadrozměrné Moskytiéra S Bag Přenosné Camping Moskytiéra Ložní Prádlo Nádvoří Síť Proti Hmyzu Vnitřní A Venkovní, Sítě Proti Hmyzu 5 thumb

Nadrozměrné Moskytiéra S Bag Přenosné Camping Moskytiéra Ložní Prádlo Nádvoří Síť Proti Hmyzu Vnitřní A Venkovní, Sítě Proti Hmyzu

292.15 Kč 259.99 Kč

Štítky: moskytiéra střešního okna, dítě malý čistý, město polštář, moskytiéra na prodej, zahradní síť proti hmyzu, pozemek net, auto čisté okno, tábor moskytiéra, postel moskytiéra, moskytiéra podporu.

  • - Kód: w12374
  • - Skladem
  • Kategorie: Ložní prádlo

Nadrozměrné moskytiéra taška s velkým otvorem pletivo moskytiéra přenosné camping ložní prádlo nádvoří síť proti hmyzu

Body:

1、PREMIUM KOMÁRA POSTELI NET: Tato moskytiéra je větší, než většina jiných sítí (L80xW40xH80in), aby se perfektně hodí přes jednolůžkové, dvoulůžkové a patrovou postelí. Chránit - a to i proti malé komáři - to má NEJLEPŠÍ síť, 380 otvorů na inch2. A to má VŠECHNY luxusní vlastnosti: odolné tkaniny, otevření, závěsný systém, dvojitě prošité smyčky a silné carry bag. Vysoké kvality.

2、ÚŽASNÉ ČLOVĚKA PRO VAŠI LOŽNICI: Tato moskytiéra dává okamžitý nádech elegance a romantiky do interiéru. Ideální jako stan nad dětskou postel nebo potah super single bed, nebo jakékoli velikosti mezi tím. To má OTVOR pro snadný vstup. Vstup velkoryse přesahy, udržet ošklivé hmyzu. To závěsy jako nádherný baldachýn nad postel. Také skvělý DÁREK.

3、KLIDNÉ NOCI PŘIROZENÝ ZPŮSOB, jak: Získat dobrou noc spát komáry zdarma a bez postřiků jako DEET na kůži! Ať už visí záclony přes postel, manželská postel s nebesy nebo kempování postel. Jemné pletivo tkanina slouží jako přírodní ochranu proti komárům. To umožňuje svobodu od chemikálie, a zároveň poskytuje cirkulaci vzduchu a udržet se na nejmenší chyby. Non-impregnované.

4、EASY SET UP: 4 nebo 6 bodový závěsný systém nevyžaduje speciální dovednosti, pro domácí a cestování. Můžete nastavit výšku. Zdarma visí kit - s 6 háčky, 6 svíček, a dlouhé lano - a eBook s tipy pro instalaci jsou součástí dodávky. Tyto Komár Stany jsou lehké a pratelné v pračce, a ideální pro vnitřní a venkovní použití. Můj zachránce.

5、Udržet komáry, noseeum, černé mouchy, vosy, brouci a další otravný hmyz s MEKKAPRO Přírodní moskytiéra. Ať už visí na obrazovce záclony nebo síťoviny přes král nebo královna postel s nebesy, postýlka nebo houpací síť, můžete v klidu s vědomím, extra jemné síťoviny tkaniny slouží jako přírodní ochrana.

Popis:

Velké extra velké moskytiéry poskytují větší velikosti ochranu. Vnitřní prostor design je velmi prostorný, síťovina je zcela sklopit, a otvor je uzavřen, zajistit, že malého upíra je daleko!

Sítě proti hmyzu poskytují dokonalou přírodní ochranu pro komáry, mouchy a další hmyz. Určen jak pro vnitřní a venkovní všestrannost - to zahrnuje širokou škálu postele, dětské postýlky, batole postele, houpací sítě, patio stoly a camping stany.

Přenosná brašna pro demontáž a přepravu net na různých místech, háčky a šroubky pro zavěšení čisté v každém prostředí se vám hodit, a navíc to lano rozšíření a závěsné sítě pro další krytí a univerzálnost.

Velikost: 200*200*180cm

Balení seznam:

1* moskytiéra

Nejsme odpovědni za jakékoliv vlastní cla nebo dovozní daň

Snažíme se co nejlépe sloužit našim zákazníkům to nejlepší, co můžeme.

My vám vrátíme peníze, pokud vrátíte položky se během 7 dnů od obdržení položky z jakéhokoli důvodu. Nicméně, kupující by měl ujistěte se, že položky, vrátil se v jejich původních podmínek. Pokud položky jsou poškozené nebo ztracené, když jsou vráceny, kupující bude odpovědný za takové škody nebo ztráty, a my se nechceme dát kupující plnou náhradu. Kupující by měl zkusit podat stížnost s logistické společnosti na náhradu nákladů, škody nebo ztráty.

Kupující bude odpovědný za přepravní poplatky vrátit položky.

Vaše spokojenost a pozitivní zpětná vazba je pro nás velmi důležité.

Prosím, zanechte pozitivní zpětnou vazbu a 5 hvězdiček, pokud jste spokojeni s našimi položky a služby.

Pokud máte nějaké problémy s naší věcí nebo služeb, prosím neváhejte a kontaktujte nás nejprve před odjezdem negativní zpětnou vazbu.

Uděláme, co bude v našich silách vyřešit všechny problémy a poskytnout vám s nejlepší služby zákazníkům.


  • Jméno: Velký otvor pletivo moskytiéra
  • Věkové Skupiny: Další
  • Funkce: Složené
  • Použití: camping
  • Použitelné Lidí: student
  • Materiál: Další
  • Tvar: Další
  • Styl: Další
  • Featuer1: Anti-mosquito nets
  • Feature2: postel obložení
  • Typ: Další
  • Číslo Modelu: Moskytiéra
  • Značka: AIHOME



Recenze

Vini Pow
2020-12-07
5/5
I couldn't prove them, but I think I'll get a good part this summer when I go out to the country to take a nap. They arrived earlier than expected.