Obchod

Modrá/růžová/žlutá Dětské kreslené rukou uchopit chrastítko teether hračka baby kousací silikonové kousátko silikonové kousací hračky pro dítě bezpečný 0 thumb
Modrá/růžová/žlutá Dětské kreslené rukou uchopit chrastítko teether hračka baby kousací silikonové kousátko silikonové kousací hračky pro dítě bezpečný 1 thumb
Modrá/růžová/žlutá Dětské kreslené rukou uchopit chrastítko teether hračka baby kousací silikonové kousátko silikonové kousací hračky pro dítě bezpečný 2 thumb
Modrá/růžová/žlutá Dětské kreslené rukou uchopit chrastítko teether hračka baby kousací silikonové kousátko silikonové kousací hračky pro dítě bezpečný 3 thumb
Modrá/růžová/žlutá Dětské kreslené rukou uchopit chrastítko teether hračka baby kousací silikonové kousátko silikonové kousací hračky pro dítě bezpečný 4 thumb
Modrá/růžová/žlutá Dětské kreslené rukou uchopit chrastítko teether hračka baby kousací silikonové kousátko silikonové kousací hračky pro dítě bezpečný 5 thumb

Modrá/růžová/žlutá Dětské kreslené rukou uchopit chrastítko teether hračka baby kousací silikonové kousátko silikonové kousací hračky pro dítě bezpečný

126.97 Kč 84.99 Kč

Štítky: sklo vnějšího vaku, zelený obličej deco, předchůdci 235, večer plast, volnoběh daewoo nebe, jordon skok muž, gelové podložky toyota, diy power panel, jachet real fox.

  • - Kód: w1210
  • - Skladem
  • Kategorie: slevy

100% Zbrusu Nový

Materiál: silikon

Číslo položky: 763338-763340

Barva: modrá/růžová/žlutá

Balení: 1ks

Velikost:

průměr 8 cm, míč'diameter je 3,2 cm

Konverze: 1inch=2.54 cm, 1 cm=0.393 palce

Teplé Tip : Prosím třeba připomenout, že díky světelné efekty, sledování 's jas/kontrast nastavení atd., tam by mohlo být nějaké mírné rozdíly v barevný tón webových stránek' s foto a aktuální položky.

Položka Měřit ručně, mohlo by to být 1 cm různé,vaše laskavé pochopení bude velmi ocenil.

PRODUKT FUNKCE:

1. Roztomilý jelen tvar, měkké a nebolí úst.

2. Koktejl na podporu dítěte vývoj sluchu, můžete hrát jako chrastítko.

3. Cvičení dítě je uchopení schopnost

O Platbu

1) přijímáme Alipay, West Union, TT. Všechny hlavní kreditní karty jsou přijímány přes bezpečné ÚSCHOVY platby procesoru.

2) Platba musí být provedena do 3 dnů od objednávky.

3) Pokud nemůžete pokladně okamžitě po aukci blízko, prosím, počkejte několik minut a zkuste to znovu Platby musí být dokončena do 3 dnů.

O Zásilce

1. PO CELÉM SVĚTĚ DOPRAVY. (S výjimkou některých zemí a APO/FPO)

2. Objednávky zpracovány včas po ověření platby.

3. Jsme jediná loď na potvrzené objednávky adres. Vaše objednávka adresa MUSÍ ODPOVÍDAT vaší Dodací adresu.

4. Uvedené obrázky nejsou aktuální položky a jsou pouze pro referenci.

5. SLUŽBA TRANZITNÍ ČAS je poskytována dopravce a vylučuje víkendech a svátcích. Tranzitní časy se mohou lišit, zejména během prázdninové sezóny.

6. Pokud jste neobdrželi vaši zásilku do 30 dnů od platby, prosím kontaktujte nás. Budeme sledovat zásilku a dostat zpět k vám co nejdříve s odpovědí. Naším cílem je spokojenost zákazníka!

7. Vzhledem k stavu populace a časové rozdíly, budeme vybírat na lodi vaše položky z našeho prvního k dispozici sklad pro rychlé dodání.

Návrat A Vrácení Peněz

1. Prosím, kontaktujte nás, pokud nechcete dostávat váš balíček přesáhl 30 pracovní dny nezahrnují víkendy a svátky. Budeme sledovat zásilku a dostat zpět k vám co nejdříve s odpovědí. Naším cílem je spokojenost zákazníka!

2. SLUŽBA TRANZITNÍ ČAS je poskytována dopravce a vylučuje víkendech a svátcích. Tranzitní časy se mohou lišit, zejména během prázdninové sezóny.

O Záruku

1. 12 měsíců Výrobce omezená Záruka na vadné zboží (s výjimkou položek poškozené a/nebo zneužití po přijetí). Doplňky přijít s 3-měsíční záruka.

2. Vadné zboží MUSÍ BÝT hlášeny a vrátil se do záruční doby (a v původním obalu, pokud je to možné). Musíte nám říct, co vady je a dejte nám číslo vaší objednávky. NEMÁME OPRAVY NEBO NAHRADIT ZBOŽÍ S PROŠLOU ZÁRUČNÍ.

O Zpětnou Vazbu

Budeme udržovat vysoké standardy kvality a usilovat o 100% spokojenost zákazníka! Zpětná vazba je velmi důležitá žádáme vás, abyste nás okamžitě kontaktovat předtím, NEŽ dáte nám neutrální nebo negativní zpětnou vazbu, abychom mohli uspokojivě řešit vaše obavy


  • Balení: Jeden naložený
  • Číslo Modelu: SD763338
  • barva: modrá/růžová/žlutá
  • kousátko silikonové: silikonové kousátko
  • Silikonové kousací: silikonové teether dítě
  • Původ: KN(Původu)
  • Věkové Rozmezí: > 4 měsíce
  • Dítě Teether: Dítě Kousací
  • Funkce: kousátko
  • Materiál, Funkce: BPA Zdarma
  • Velikost: viz podrobnosti
  • Materiál: Silikonové
  • Tvar: Jako obrázek



Recenze

Rescom Vt
2020-10-20
5/5
A good rattle, not loud, soft, pleasant to the touch. I think the child will be pleased to scratch his dashes. We still small, ordered in advance, came quickly. I'm happy! Recommend!
Hakker Guy
2020-10-12
5/5
A good Rattle is a rodent, it's not loud, unobtrusive. Fast shipping. Recommend