Obchod

10pcs Vodotěsné Objímky E27 Základní Socket objímka 0 thumb
10pcs Vodotěsné Objímky E27 Základní Socket objímka 1 thumb

10pcs Vodotěsné Objímky E27 Základní Socket objímka

220.52 Kč 149.94 Kč

Štítky: základní gu10, e27 lampa držák, cap e14, držák lampy, e27 led lampa, montáž e27 multi, e14 objímky, noha lampy, stojací lampa, e27 retro zásuvka.

  • - Kód: w1197
  • - Skladem
  • Kategorie: Osvětlení Příslušenství

Specifikace Příslušenství Typ Žárovky Konektor Typ Konektoru E27 Vlastnosti Vodotěsný Materiál Plast Rozměr(cm) 4.3 x 3.8 x 3.8

Platba

1) Weaccept Alipay, West Union, TT. Všechny hlavní kreditní karty jsou akceptovány throughsecure ÚSCHOVY platby procesoru.

2)Platba musí být provedena do 3 dnů od objednávky.

3) Pokud nelze pokladně okamžitě po aukci blízko, prosím, počkejte několik minutesand zkuste to znovu Platby musí být dokončena do 3 dnů.

Zásilka

1.PO CELÉM SVĚTĚ DOPRAVY. (S výjimkou některých zemí a APO/FPO)

2.Objednávky zpracovány včas po ověření platby.

3. Jsme jediná loď na potvrzené objednávky adres. Vaše objednávka adresa MUSÍ MATCHyour Dodací adresu.

4. Uvedené obrázky nejsou aktuální položky a jsou pouze pro referenci.

5. SLUŽBA TRANZITNÍ ČAS je poskytována dopravce a vylučuje víkendech adovolená. Tranzitní časy se mohou lišit, zejména během prázdninové sezóny.

6. Pokud jste neobdrželi vaši zásilku do 30 dnů od platby, pleasecontact nás. Budeme sledovat zásilku a dostat zpět k vám co nejdříve possiblewith odpověď. Naším cílem je spokojenost zákazníka!

7. Vzhledem k stavu populace a časové rozdíly, budeme vybírat na lodi vaše itemfrom našeho prvního k dispozici sklad pro rychlé dodání.

Návrat

1. Máte 7 dnů, kontaktujte nás a 30 dní na vrácení to ode dne, kdy wasreceived. Pokud tato položka je ve svém držení více než 7 dnů, je consideredused a MY NEBUDE PROBLÉM SI NÁHRADU NEBO VÝMĚNU. Tam jsou NOEXCEPTIONS! Náklady na dopravu nese jak prodávající a kupující na polovinu.

2. Všechny vrácené zboží MUSÍ BÝT v původním obalu a MUSÍ POSKYTNOUT čerpáme přepravní sledovací číslo, specifický důvod pro návrat, a y

3. My vám vrátíme PLNOU VÍTĚZNÁ NABÍDKA ČÁSTKU, po obdržení zásilky v itsoriginal stavu a obalu, se všemi součástmi a příslušenství v ceně,PO OBA Kupující a Prodávající zrušit transakci z www.bcw-group.cz. NEBO, týkající se náhradní.

4. Budeme nést všechny náklady na dopravu, pokud produkt(y) je (jsou) není, jak inzeroval.

Záruka

1. 12 měsíců Výrobce omezená Záruka za vady zboží (kromě itemsdamaged a/nebo zneužití po přijetí). Doplňky přijít s 3-monthwarranty.

2. Vadné zboží MUSÍ BÝT hlášeny a vrátil se do záruční doby(a v původním obalu, pokud je to možné). Musíte nám říct, co defectis a dejte nám číslo vaší objednávky. NEMÁME OPRAVY NEBO NAHRADIT POLOŽKY S ANEXPIRED ZÁRUKA.

Souhlasíte s tím, aby všechny výše uvedené politiky při objednání na www.bcw-group.cz!

Zpětná vazba

Wemaintain vysoké standardy kvality a usilovat o 100% customersatisfaction! Zpětná vazba je velmi důležitá žádáme vás, abyste kontaktovat usimmediately předtím, NEŽ dáte nám neutrální nebo negativní zpětnou vazbu, takže jsme cansatisfactorily řešit své problémy.

To je možné řešit problémy, pokud nechceme o nich vědět!


  • Základní Materiál: Plastové
  • Funkce: Vodotěsné
  • Záruka: 3 roky
  • Typ Položky: Lampy Základny
  • Certifikace: FCC
  • Značka: IWHD



Recenze

Brichardsonhome
2020-12-19
1/5
.
Mb72coding
2021-01-13
5/5
produto bom
Barmenna
2021-01-29
3/5
good
Prima 48
2021-01-13
5/5
To seller Thank you very fast delivery.
Aymen Arbitraikk
2020-12-19
1/5
.