Obchod

Hliníkové Chytré Hodinky, Nabíjecí Dock Stanice Pro Apple Watch Nabíječka Držák Dokovací Kolébka Držák Pro Hodinky 75 mm*52 mm*42mm 0 thumb
Hliníkové Chytré Hodinky, Nabíjecí Dock Stanice Pro Apple Watch Nabíječka Držák Dokovací Kolébka Držák Pro Hodinky 75 mm*52 mm*42mm 1 thumb
Hliníkové Chytré Hodinky, Nabíjecí Dock Stanice Pro Apple Watch Nabíječka Držák Dokovací Kolébka Držák Pro Hodinky 75 mm*52 mm*42mm 2 thumb
Hliníkové Chytré Hodinky, Nabíjecí Dock Stanice Pro Apple Watch Nabíječka Držák Dokovací Kolébka Držák Pro Hodinky 75 mm*52 mm*42mm 3 thumb
Hliníkové Chytré Hodinky, Nabíjecí Dock Stanice Pro Apple Watch Nabíječka Držák Dokovací Kolébka Držák Pro Hodinky 75 mm*52 mm*42mm 4 thumb
Hliníkové Chytré Hodinky, Nabíjecí Dock Stanice Pro Apple Watch Nabíječka Držák Dokovací Kolébka Držák Pro Hodinky 75 mm*52 mm*42mm 5 thumb

Hliníkové Chytré Hodinky, Nabíjecí Dock Stanice Pro Apple Watch Nabíječka Držák Dokovací Kolébka Držák Pro Hodinky 75 mm*52 mm*42mm

95.23 Kč 58.05 Kč

Štítky: smartwatch, dokovací stanice notebooku, dock hodinky, vivotab mobilní dock, apple watch dock station 2, apple otvor držáku, apple iwatch dokovací stanice, organizér pro kabely a vodiče, mac dokovací stanice apple, apple watch dock stand.

  • - Kód: w1177
  • - Skladem
  • Kategorie: Mobilní Telefony, Příslušenství

[RelatedpruductTemplate] [/RelatedpruductTemplate]

Hliníkový Nabíjecí Dok Stanice Stojan Základna Ruku bez Kabelu, Otvor Držák Držák pro Apple Watch

Funkce:

Hliníkové slitiny CNC+ děrovačka zpracování, povrchové pískování oxidace, high-end, spodní vyprazdňování, větrání a odvod tepla.

Specifikace:

Model: T025

Materiál: leteckého hliníku CNC oxidace +TPU+ gumové protiskluzové podložky

Příslušné značky: APPLE

Použitelné model: pro APPLE Watch

Barva: Stříbrná, Šedá

Rozměry výrobku: 75 mm*52 mm*42mm/2.95*2.04*1.65"

Velikost balení: 77 mm*54 mm*44mm/3.03*2.12*1.73"

Balení hmotnost: 45g

Poznámka:

Prosím, dovolte 1-3cm liší vzhledem k ruční měření.

V důsledku různých zobrazení a různých světlo, obraz se nemusí zobrazovat skutečnou barvu položky. Díky za pochopení.

Balíčky:

1 x Nabíjecí Dok Stanice Stojan

1. Všechny položky budou dvakrát kontrolovány a dobře zabalené před odesláním. Položky

bude odesláno do 3-7 pracovních dnů poté, co zákazníci zaplatí objednávku. Protože máme tisíce, aby everydays. Musíme zajistit doručení jedné objednávky o jeden řád. Budeme odeslat produkty na vás co NEJDŘÍVE.

2. My jen loď na Potvrzené objednávce adresu.Vaše objednávka adresa MUSÍ ODPOVÍDAT vaší dodací adresu.

3. To obvykle trvá 20-60 pracovních dnů po doručení zásilky na místo určení(pro vzdálené oblasti,to může trvat trochu dlouho).Mezitím,můžete si vybrat DHL Express zkrátit přepravní čas, pokud potřebujete, aby naléhavě.

4. Pokud nechcete dostávat, aby do 60 pracovních dnů,prosím, neváhejte a kontaktujte nás před odjezdem negativní zpětnou Vazbu,budeme v našich silách, aby vám pomohl problém vyřešit.

1. Pokud nejste spokojeni s bodem, když jste jej obdrželi,prosím, vrátit, vrátit to do 10 dnů pro výměnu nebo vrácení peněz.Prosím, kontaktujte nás před vrátit.

2. Všechny vrácené zboží musí být v původním obalu a musíte nám poskytnout přepravní sledovací číslo a konkrétní důvod pro návrat.

3. Vrátíme vám plnou peněz,jednoho dne obdržení zboží v původním stavu a obalu, se všemi komponenty a příslušenství patří.

4. Pokud položka je poškozen během přepravy nebo nemůže být normálně používán,prosím, kontaktujte nás reálné fotky zboží a vrátíme vám peníze.

Budeme udržovat vysoké standardy kvality a usilovat o 100% spokojenost zákazníka!Vaše spokojenost je naší prioritou!

I f jste přijímat objednávky a je v dobrém stavu,byli bychom vděční, pokud byste odejít 5-Hvězdičkový Pozitivní zpětnou Vazbu pro transakce.

Jinak,byli bychom vděční, pokud byste kontaktujte nás před odjezdem 1-Star 3-Hvězdičkový zpětnou Vazbu,budeme mít radost poskytnout uspokojivé řešení.


  • Nabíječka: No
  • Použití: psací stůl
  • Značka: ALLOYSEED
  • Kompatibilní Značka: Univerzální
  • Magnetické: No
  • Původ: KN(Původu)
  • Materiál: Z Nerezové Oceli
  • Číslo Modelu: Pro
  • Má Reproduktor: No